Ha igény szerint szoptatom a 3hetes fiam, mondjuk akár óránként. Nem lesz hasfájósabb tőle?
nem akarom én óránként etetni,de van rá precedens,hogy óra,másfél után újra enne.ilyenkor mindig azt a mellet adom neki,amiből előzőleg evett.
sajnos hasfájós,infacollal próbálkozunk.
érdekes,hogy még a kórházban elég volt neki 3óránként enni,mot 3hetesen 2óránként kéri.
Az anyatejet 3/4 óra alatt megemészti a baba, úgyhogykár egy óra múlva kérhet jra. Pláne nyáron. A tej ugyanis nem csak étele, hanem itala is. Ne aggódj, a babád tudni fogja, mikor kérjen. Túletetni nem lehet, a felesleget kibüfizi, a hasát meg nem fogja elcsapni vele.
Mindig az üresebbik mellre tedd, amelyikkel az előző szopinál abbahagytátok. Ha kiszopizta, ki fogja tolni a bimbót a szájából. Ekkor kínáld meg a másik melleddel. Ha éhes maradt, kérni fogja.
Szerintem itt mindenki az igény szerinti szopi híve, még nem találkoztam olyannal, aki éhezteti a gyerekét, de lehet, hogy csak nekem volt szerencsém.
Nálunk kifejezetten hasgörcsöket okozott az ilyen sűrű etetés, természetesen ez nem volt a baba igénye, ezért változtattunk és bejött.
Ki kell próbálni, teljesen mások a babák. Az én babám nem sírt az éhségtől óránként, így nem tudom, hogy ha olyan helyzetben lennék mint a kérdező, akkor melyiket választanám: a hasfájástól üvöltést vagy ezt.
Nekem teljesen igény szerint szopizott,egy hónapos korában kezdett fájni a hasa,
adtam neki napi egy normaflore-t,3nap alatt rendbetette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!