Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Valaki adjon 1 jo tippet,...

Valaki adjon 1 jo tippet, tanacsot kerem! A fiam kedden lesz 3 hetes, szoptatom, de nem lakik jol, van, hogy 3 oran at vagy akar tobb ideig is szopizik, Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mit tegyek, hogy hamar jol lakjon es ne kelljen annyi ideig tartanom mert igy mint ketten belefaradunk, csaszaroztak es nem kellemes! Van mikor bele is alszik es aztan nem meg kell neki, de mihelyt az agyba teszem megebred es koveteli, ez igy megy egesz nap , mig vegul adok neki tejport es attol alszik! hogyan szoptassak jol? Ti voltatok mar ebben a helyzetben? Mit tegyek, hogy ne kelljen annyit szopiznia es hamar jol lakjon, tejem van!

2013. febr. 2. 13:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Milyen tejport kap?
2013. febr. 4. 14:37
 12/15 anonim ***** válasza:

mindegyikunknek igaza lehet, hisz minden baba más és más:)

Nekem mindenesetre a fejés és uvegbol etetés vált be.

a lányom kb 3 hetes koráig csak evett es aludt, ami jolesett, hisz szintén császáros voltam, jol begyulladt sebbel... aztán karácsonykor kezdodott, hogy fél orát etettem, fél orát bufiztettem (nagyon jott vissza neki), majd kicsit elvolt, fél orát nyoszorgott, és kezdtuk elolrol, csak a szopival nyugodott meg. kozben én azt hittem, tejem van elég. két hétig bírtam így, hogy egész nap "szoptattam", mégis nyugos volt és szinte semmit sem aludt napkozben, valamit fogyott is... aztán megprobáltam lefejni a tejet, és láttam, hogy jon-is, nem is, erosen napszakfuggo, lehetett épp novekedési ugrás is, nem jol szivta vagy nem jol tettem mellre, mindegy. a turelmesen gyujtogetett tejet megitta uvegbol, végre jollakott, 3 oránként evett, és ami fontos:aludt. Már egy honapja igy csináljuk, s mivel 3 oránként fejem a tejet, néha gyakrabban is, jobban figyelek arra, hogy eleget igyak,most tudom azt mondani, hogy tényleg van tejem, már a fagyasztoban is, és egy kiegyensulyozott, nyugodt babám, aki mellett bármit elvégzek... hajnalban szopizunk, az reggelig elég, de napkozben csak uveg...ugy látszik, neki jobban megfelel igy:)

2013. febr. 4. 23:23
 13/15 anonim ***** válasza:

bocsi, utolso vagyok:

én is azt hittem, hogy van elég tejem, hisz csurgott a szája szélén, sokszor át is áztam. de utolag tudom, h nem is hallatszott, ahogy "nyeli" a tejet (mint pl már most), csak probálkozott és mellé ment.de mikor fejtem, láttam hogy "hullámokban jon" (megindul, aztán semmi!) ez lehet a rossz mellretételtol, probálj ki tobbféle pozíciot. vagy tényleg nem elég a tej, igyál sokat!

ha más nem marad, probáld fejni, nekem bevált:)

2013. febr. 4. 23:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha nyújtogatja akkor nincs lenőve.
2013. febr. 5. 22:05
 15/15 A kérdező kommentje:
Eddig Vitalact-ot adtam neki, most mar Nan-t a nestle-tol...( tejpor)
2013. febr. 6. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!