Szülés óta nm akar együtt lenni velem a párom. Másnál is van így_? Miért van ez? Fog még változni? Még szoptatom a fiamat 6 hónapos.
Én még kismama vagyok, és az én férjem már most nem akar...furcsa neki, hogy ott van a bébi bennem......:(
Remélem ez változni fog.
Neked a terhesség során még rendben volt a nemi élet?
......6 hónap az hosszú idő. Valahogyan muszáj megbeszélnetek, jól teszed, hogy utánanézel a dolgoknak.
Sajnos jó tanácsot nem tudok mondani :(, de figyelemmel kísérlek. Gondolom nem egyedi a probléma.
Terhesség alatt sem sokat voltunk együtt de akkor megértettem hogy a baba miatt. Hát 6 hónap alatt 2 szer voltunk együtt( Az a baj nem mond rá semmit az a legnagyobb gond
Lehet hogy a szülésnél hogy bent volt, akkor változott meg nála valami?
A babátok hol alszik? Veletek egy szobában? Lehet, hogy csak a körülményeken kellene picit változtani, elősegíteni az alkalmat. Biztosan nehéz ennyi idő után kezdeményezni, de ne bizonytalanodj el. Sok sikert és türelmet kívánok neked!
Volt már esetleg valami, amit próbáltál?
Egyébként ami a problémák beszélgetés általi feltárásán és megbeszélésen túl sokat segíthet....ha változol egy kicsit: felfrissíted a nőiséged. Nem kell sok hozzá, tudod :) Csak annyi, hogy csinosnak, nőcinek érezd magad!
Gondolom most nem érzed magad a topon, úgyhogy érdemes lenne a férjeden kívül magaddal is foglalkoznod. Elmenni fodrászhoz, szoliba, akármi.....ami neked örömet okoz, kibillent a hétköznapokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!