Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha valaki nem akar szoptatni?

Figyelt kérdés
2014. febr. 17. 17:17
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
43%
Az ő dolga.Én speciál megvetem azt,aki önszántából nem szoptat.Tehát megtehetné,nincs egészségügyi oka annak,hogy ne tegye.
2014. febr. 17. 17:18
 2/28 anonim ***** válasza:
78%
Azt, hogy teljes mértékben a magánügye. Nekem semmi jogom véleményt alkotni róla, megvetni pedig végképp nincs.
2014. febr. 17. 17:20
 3/28 anonim ***** válasza:
83%
Próbálja meg, és utána döntse el, hogy szeretne-e szoptatni. Nekem sem volt szimpatikus, érzékeny is volt a bimbón mindig, így ellenérzésekkel álltam neki. De valahogyan soha nem okozott gondot a bimbón érzékenysége, de a kisfiam fertőzése miatt sajnos nagyon hamar az idillikus szoptatás rémálommá vált, így végül örültem, mikor teljesen elhagyta a cicimet. Persze az anyatej a legjobb a babának, de ha az anyuka idegroncs lesz, mert nem szeret szoptatni, viszolyog tőle, állandóan feszült, de a társadalmi elvárás miatt mégis szoptat, azzal nem lesz előbbre a baba sem.
2014. febr. 17. 17:21
 4/28 anonim ***** válasza:
44%
A magányügye, egyértelmű. De felháborító, h milyen anya az olyan aki elveszi a legfontosabb dolgot a kis babája életéből...
2014. febr. 17. 17:23
 5/28 anonim ***** válasza:
61%
Ez nem társadalmi elvárás... Ez alap dolog, ez természetes. Mi másért duzzadna meg a mellünk anyatejtől a terhesség időszaka alatt? Társadalmi elvárás miatt? Ez picit vicces...
2014. febr. 17. 17:25
 6/28 anonim ***** válasza:
76%
Ű dóga!
2014. febr. 17. 17:25
 7/28 anonim ***** válasza:
69%
Nekem a legkevésbé sem duzzadt meg, nem is volt tejem csak 3 hétig, az is minimális. Úgy tűnik a testem nem ismerte, mi is lenne neki a természetes.
2014. febr. 17. 17:28
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Én aztán nem szeretek szoptatni, reggelig tudnám sorolni miért... De csináljuk, mert objektíven tudom, hogy a gyerekemnek erre van szüksége.

Viszont ha valaki viszolyog a gondolattól is, stressz az egész az anyának ÉS a babának is, annak nincs értelme. Azzal több kárt tesz mint ha nem szoptat.

Szerintem sokkal kevesebben szoptatnának ha nem lenne ekkora társadalmi nyomás ezügyben. Persze hogy ez jó vagy rossz, az más kérdés.

2014. febr. 17. 17:30
 9/28 anonim ***** válasza:
65%
Ez megánügy, senkinek semmi beleszólása.
2014. febr. 17. 17:33
 10/28 anonim ***** válasza:
51%
Az evés is természetes, mégsem eszünk meg mindent. A szoptatás is az, fő lényege a gyerek táplálása. Tápszerrel is meg lehet oldani. Én nem szerettem, meg lehet vetni. 3hós koráig szoptattam, mert az ő érdekeit néztem.
2014. febr. 17. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!