Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Úgy érzem emiatt nem merek...

Úgy érzem emiatt nem merek szülni és ezt nagyon szégyenlem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
A problémám az,hogy nagyon nehezen engedem az intim részeimhez közel embereket. Konkrétan még a férjemet is. (Ezt már megtanultuk kezelni és erről részletesebben nem írnék). Viszont nagyon rosszul viselem,ha lent valamilyen problémám van vagy más ér hozzám (pl nőgyógyász). Ilyenkor erősen félek és szorongok,amiről nem tehetek. Sokan mondják,hogy a szülés teljesen más állapot,de ez engem nem tud megnyugtatni mivel a szex is más állapot mégis sokszor nagyon rossz érzés tud lenni. Ez már nagyon régóta így van egy bizonyos eset óta. Nem tudom,hogy vállalhatok így gyereket.:(
2016. ápr. 28. 19:12
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

De erről nem beszéltem nagyon rég.

Én nem mentem szakemberhez, egyszerűen úgy meggyűlöltem a férfiakat, hogy csak kihasználtam őket, éveken át fűvel-fával lefeküdtem, persze élvezni ritkán élveztem igazán.Aztán megismertem a gyerekem apját és valahogy így kezdődött a feldolgozás.

Mamár új kapcsolatban élek, a szexuális életem tökéletes, de marha nehéz volt idáig eljutni.

2016. ápr. 28. 20:21
 12/31 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha oda jutsz, és találsz eg szimpatikus nőgyógyászt, mindenféleképpen mondd el neki a helyzetedet, mert akkor biztosan sokkal körültekintőbben fog veled bánni. Érintések, szavak terén egyaránt.

Addig is, egy pszichológus segítsége hasznos lenne.

2016. ápr. 28. 20:29
 13/31 anonim ***** válasza:

szerintem is keress fel egy szakembert, mert ez nagyon fontos dolog! Mondom ezt pszichológusként...

Egyébként meg a szokás nagy úr, majd rájössz, ha arra kerül a sor. Én sem szerettem soha nőgyógyászhoz járni, de volt egy problémás terhességem (sajnos elvetéltem :( ) és 3 hónap alatt legalább 15 x voltam nőgyógyásznál. Már úgy megyek mint a piacra...az elmúlt időszakban többször tettem szét a nőgyógyászomnak, mint a férjemnek :)))

Vállalhatsz gyereket. Csak akard Te is a változást!

2016. ápr. 28. 21:14
 14/31 anonim ***** válasza:
Sajnálom ami veled történt! Ebben az esetben mindenképp nő nemű dokit választanék! És kivételesen én is a császárt mondanám neked. Szerintem biztosan megoldható. A terápiát azèrt folytatsd!
2016. ápr. 28. 21:33
 15/31 anonim ***** válasza:
43%

császárt kérésre nem csinálnak. Vagy ritka esetben esetleg. A császár műtét, kockázata van. Felelősségteljes orvos nem csinálja kérésre...

De tényleg végy igénybe pszichológusi segítséget, az segíthet változtatni.

2016. ápr. 28. 21:46
 16/31 anonim ***** válasza:
18%

15, te olyan idióta vagy, mint 6 másik... szerinted mégis mi a fene lehet a császár oka??? Nem csak eü-i, pontosan az ilyen kismamáknak van 'kitalálva', nem azért kéri, mert neki ez kényelmes hanem mert tönkrevághatja lelkileg az életét...

ha nem sajnálnám a gyerekeket, az ilyeneknek tudnék szép TERMÉSZETES szülési komplikációkat kívánni, de mivel a gyerek nem tehet róla, hogy az anyja hülye, nem mondok inkább semmit..

2016. ápr. 28. 22:58
 17/31 anonim ***** válasza:
Esetleg egy no nogyogyasz megoldana a problemadat? Az megiscsak mas, mint egy ferfi...
2016. ápr. 28. 23:16
 18/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi tanácsokat és válaszokat! Hasznosak voltak és elgondolkodok rajtuk,köszönöm.
2016. ápr. 29. 01:10
 19/31 anonim ***** válasza:
0%

16 emberileg nagy lehetsz...en megsem kivanok Neked semmit.

ITT a gyakorin AZ a gond, hogy nem latod Ki ul a "Masik" oldalon, ezert akarkinek akarmit a pofajaba lehet vagni...az en ferjem orvos igy jol tudok hogy mik a torvenyek, szabalyozasok erre vonatkozoan es azt sem viccbol mondtam hogy csaszart nem csinal a legtobb orvos keresre...termeszetesen ha van komplikacio mindenkeppen csaszar...de keresre kenyelembol a legrobb szakmajat erto orvos nen csinal...

Kedves Kerdezo a legjobbakat :)

2016. ápr. 29. 05:34
 20/31 anonim ***** válasza:
*bocs a telefonom helyettem betuz...
2016. ápr. 29. 05:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!