Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Átnéznétek a listám, hogy...

Átnéznétek a listám, hogy kihagytam-e valamit?

Figyelt kérdés

Bejelentkezéshez:

kiskönyv

leletek

TB kártya

személyi

lakcím kártya

Ruha:

hálóing/pizsama (2)

haskötő

köntös

papucs

zokni (2)

bugyi (10)

Tisztálkodás:

Always éjszakai betét (2 csomag)

WC papír

fésű

tusfürdő

sampon

balzsam

szappan

kézfertőtlenítő

törölköző

fogkefe

fogkrém

hajgumi

hajcsat

Egyéb:

telefon+töltő

E-book

MP4

fényképezőgép

Algopyrin

toll

füzet/papír

szemvédő

füldugó

fertőtlenítős törlőkendő

melltartóbetét

papírzsepi

ajakbalzsam

borotva

hazamenős ruha

pénztárca (+pénz)

Evéshez:

evőeszköz

pohár

bögre

víz

szendvicsek

sós rágcsa

szalvéta

csoki

Babának:

textilpelus (3)

pelenka (1 csomag)

body (2)

rugi

kocsikabát/kardigán

sapka

takaró

felső (2)

nadrág (2)

zokni (2)

autósülés

cumisüveg (2)

tápszer

babavíz

Apának:

váltás ruha

papucs

telefon+töltő

2016. ápr. 28. 18:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%
Sosem használtam füldugót,de ha attól nem lehet hallani a szomszéd horkolását,akkor a babára felébred az ember?
2016. ápr. 28. 19:14
 12/23 anonim ***** válasza:

Császár lesz? Ha nem, akkor Tena Lady (extra vagy pants, utóbbi nagyon bevált nekem az első pár napban), és gátregeneráló spray nagyon jó.

Amúgy szerintem sok a fölösleges dolog a felsoroltakban. (Füldugó, szemvédő, felső-alsó a babának, nem kell pohár és bögre is, füzet, papír se tudom mire kéne.

Első szülésemkor csomó felesleges vackot vittem, másodikra már csak egy minibőröndöt, az a 72 óra igazán nem sok.

2016. ápr. 28. 19:28
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

alwayzt felejtsd el a kórházban, 10 percig ne elég, tena kell... :) egyébként is gátmetszés után nagyon kényelmetlen, vegyél pamut külsejű betétet

apának miért kell töltő? ne már, hogy míg megszülsz nem bírja ki chetelés nélkül vagy mi? :D

autósülést se vigyél a kórházba, majd apa beviszi ha mentek haza

babának popsitörlő és popsikrém is kéne.

annyi kütyüt viszel, nekem döbbenetes, de lehet öreg vagyok már, én csak telefont viszek, elsővel is bőven elég volt :)

2016. ápr. 28. 19:29
 14/23 anonim ***** válasza:
Igen mondjuk ha egész nap veled lesz a baba feleslegek a kütyük úgysem azzal fogsz foglalkozni :)
2016. ápr. 28. 19:49
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom írtàk e de popsikrém popsitörlőt nem láttam a listán
2016. ápr. 28. 20:04
 16/23 anonim ***** válasza:
Apasági nyilatkozat, házassági anyakönyvi kivonat, szoptatós melltartó, neccbugyi (eldobható, mert miután szültél, tökmindegy hogy mennyi betétet teszel be, ki fog folyni) a -cumisüveg azért nem jó mert cumizavar, lehet, de nyugodtan elviheted, deszka papír (a wc-re)
2016. ápr. 28. 20:04
 17/23 anonim ***** válasza:
Apasági nyilatkozat, házassági anyakönyvi kivonat, szoptatós melltartó, neccbugyi (eldobható, mert miután szültél, tökmindegy hogy mennyi betétet teszel be, ki fog folyni) a -cumisüveg azért nem jó mert cumizavar, lehet, de nyugodtan elviheted, deszka papír (a wc-re) az apuka nemhiszem, hogy ott fog aludni, a hálóing, ha lehet elöl gombos, hogy könnyebben tudj szoptatni
2016. ápr. 28. 20:07
 18/23 anonim ***** válasza:

Még egy papucsot betennék, egy zuhanyozni, a másik mászkálni.

A többit leírták. Az always nekem is édes kevés lett volna.

2016. ápr. 28. 20:12
 19/23 A kérdező kommentje:
Inkább vizek több dolgot feleslegesen, mint hogy ne legyen meg valami amikor kéne. Nagyon félek a kórháztól, e az ott töltött napoktól, jobban mint magától a szüléstő :/
2016. ápr. 28. 20:13
 20/23 anonim ***** válasza:
Aszalt szilva, vízből nagyon sokat vigyél, első nap 6 litert megittam. Hálóing rövid ujjú és elől gombos, a kateter és a praktikum miatt. Könnyű szülést :)
2016. ápr. 28. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!