Átnéznétek a listám, hogy kihagytam-e valamit?
Figyelt kérdés
Bejelentkezéshez:
kiskönyv
leletek
TB kártya
személyi
lakcím kártya
Ruha:
hálóing/pizsama (2)
haskötő
köntös
papucs
zokni (2)
bugyi (10)
Tisztálkodás:
Always éjszakai betét (2 csomag)
WC papír
fésű
tusfürdő
sampon
balzsam
szappan
kézfertőtlenítő
törölköző
fogkefe
fogkrém
hajgumi
hajcsat
Egyéb:
telefon+töltő
E-book
MP4
fényképezőgép
Algopyrin
toll
füzet/papír
szemvédő
füldugó
fertőtlenítős törlőkendő
melltartóbetét
papírzsepi
ajakbalzsam
borotva
hazamenős ruha
pénztárca (+pénz)
Evéshez:
evőeszköz
pohár
bögre
víz
szendvicsek
sós rágcsa
szalvéta
csoki
Babának:
textilpelus (3)
pelenka (1 csomag)
body (2)
rugi
kocsikabát/kardigán
sapka
takaró
felső (2)
nadrág (2)
zokni (2)
autósülés
cumisüveg (2)
tápszer
babavíz
Apának:
váltás ruha
papucs
telefon+töltő
2016. ápr. 28. 18:35
1/23 anonim válasza:
Kórháza válogatja,hogy mit kell vinni,és mi az amit adnak.Szerintem inkább érdeklődd meg ott.Mert én látok itt olyan dolgokat,amiket feleslegesnek tartok,meg nem értem,nem opció a szoptatás?
2/23 anonim válasza:
Házassági anyakönyvi kivonat nem kell? Nekünk kellett az apasági. Babának ennyi minden kell? Kórházba kardigán meg kocsikabát? Szerintem ezeket elég ha a párod beviszi utolsó nap ha mentek haza meg ha kell egyáltalán. Esetleg még a wcre papír ülőke :)
3/23 A kérdező kommentje:
Nem, tápszeres baba lesz már az elejétől. (De ebbe ha lehet nem mennék bele, nem akarok vitát.)
2016. ápr. 28. 18:53
4/23 A kérdező kommentje:
Ha nem vagyunk házasok milyen iratok kellenek?
2016. ápr. 28. 18:53
5/23 anonim válasza:
Nem akartam faggatózni.Nekem édes mindegy ki hogy etet.Viszont eddig ahány kórházat láttam,mindenhol pohárból etették a babákat,és a kórházi készletből használtak tápszert.Ruhát is a legtöbb helyen adnak,és csak a hazameneteles ruhát kell az apának bevinni.Viszont az autósülés felesleges.Nem tudom,hogy hol fogsz szülni,de nem mindenhol van kapacitás tárolni.Meg én az éjszakai betét helyett inkontinencia betétet ajánlanék.Én is éjszakait vittem,de durván véreztem 2 nap.Nem lehet tudni milyen lesz.
6/23 anonim válasza:
Apasàgi nyilatkozat ha nem vagytok hàzasok. Tena lady-re is szükséged lesz, legalàbbis első 2 nap szerintem a betétet 5 percenként cserélhetnéd. Apa ha bent lesz a szülésnél kérdezd meg kell-e ruhàt venni vagy adnak. Én több textilpelenkàt vittem. Cumisüveg, tàpszer, bababíz minek? Autósülés is ràér hazamenetelkor. Kérdezd meg kell-e popsikrém és törlőkendő. Füldugó??? Minek???
7/23 anonim válasza:
Apasági nyilatkozat kell.Ha az nincs,automatikusan a te nevedre anyakönyvezik.
8/23 anonim válasza:
Nekünk a törlőkendőt,popsi krémet és a köldökcsonk ellátáshoz szükséges dolgokat vinni kellett,nem adtak.De kérdezd meg ahol szülsz.
9/23 anonim válasza:
Az éjszakai betétet vedd ki a csomagból és tegyél bele tena lady-t. Az éjszakai betét semmit sem fog érni.
10/23 anonim válasza:
6os, írta hogy tápszeres lesz. Én visszagondolva örültem volna füldugónak, szegény szobatársam 2 napig vajúdott és úgy horkolt hogy hajnali 3kor kimentem könyvet olvasni :D de még úgy is zavart. Szóval alváshoz nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!