Kihagytam tegnap este 1 szem tablettát, ma megjött. Mi lehet most?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 5 hónapja szedek fogamzásgátlót és tegnap először elfelejtettem bevenni. ( 8. szemet) Ma reggel szeretkeztünk a párommal és mikor néztem a gyógyszert akkor láttam, hogy nem vettem be. Bevettem a tablettát 16 órás csúszással. Tudom, hogy sok ilyen kérdés van meg minden, de megnyugodnék, ha nekem is válaszolnátok, lehetek terhes? Nem ment belém. Illetve ma meg is jött ráadásul a menstruációm, ilyenkor mi a teendő?2016. márc. 15. 16:54
1/9 anonim válasza:
Milyen 8. szem? 8 napja kezdted szedni a levelet, vagy a szünet alatti placebo? Mondjuk egyiknél se kellene hogy most menstruálj.
2/9 anonim válasza:
Ez nekem is zavaros. Ha a 8. szemnél tartasz, akkor hogyhogy megjött?
3/9 A kérdező kommentje:
8 napja kezdtem szedni :) és ma jön a 9. szem, de a tegnap estit ( a 8.at) nem vettem be és most meg megvan
2016. márc. 15. 17:06
4/9 anonim válasza:
Igen, ezt értettem, de akkor valami nem stimmel. A megvonásos vérzésnek a gyógyszermentes 7 napban kell jelentkeznie, nem a 8. szem környékén. Vagy össze-vissza szeded a gyógyszert, vagy valami gond van a hatásmechanizmusban.
5/9 A kérdező kommentje:
Rendesen szedem, mert mindig jelez az órám, hogy be kell vennem, én sem értem =/
2016. márc. 15. 17:15
6/9 anonim válasza:
Eddig is jelentkezett rendszertelen vérzés amióta gyógyszert szedsz?
7/9 anonim válasza:
Volt,hogy kihagytam 2 szemet,akkor mekem is megjött. De 1 szemtől nemhiszem,hogy már jelentkeznie kellene a menzeszednek.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem jelentkezett rendszertelen vérzés :) köszönöm az eddigi válaszokat :) Leginkább a terhesség kérdés akaszt :(
2016. márc. 15. 17:46
9/9 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes, de azert menj el a nogyogyaszodhoz, es meseld el neki mi tortent. Mert az h megjott a 9. Napon... Es elotte meg ha megjon neked az elso gyogyszermentes napon akkor 16 nappal ezelott... Az nagyon nincs jol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!