Tegnap este vettem be az utolso szem duphasztont azert hogy meg jojjon a menszim. Mikora varhato a menszi? Mas is szedett mar duphasztont azert hogy megjojjon?
Figyelt kérdés
napi 2-szer kellet szedjem 5 napon at....mikor kell meg jojjon? mar 2hete kesik...es az orvos azt mondta hogy amikor be fejezem a tablettat akkor meg kell hogy jojjon normalisan2013. febr. 27. 09:46
1/6 anonim válasza:
ÉN ugyan nem duphastont hanem norcolutot szedtem, de ugyanaz és nekem az abbahagyás után 3 nappal jött meg. Állítólag 3-4 nap múlva rá szokott megjönni
2/6 A kérdező kommentje:
kedves valaszolo es te hany napig kellet szedjed a tablettat? napi hanyat es meddig?
2013. febr. 27. 10:14
3/6 anonim válasza:
2x1-et kellett szednem és 10 napon át.
4/6 A kérdező kommentje:
akkor nekem az 5 nap keves?
2013. febr. 27. 10:23
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, mondom én norcolutot kaptam,nem duphastont, viszont nekem is már két hete nem jött meg az 52. ciklusnaptól szedtem és a 66. napon jött meg
6/6 anonim válasza:
Szia, én is azért szedtem a Duphastont, hogy megjöjjön.
Előtte három hónapig nem jött meg, 5 napig szedtem napi 2*1-et, majd a 6. napon 2*2-t. A doki azt mondta, a hirtelen hormonesés miatt azonnal meg fog jönni... hát nyolc nap múlva jött meg. Később konzultáció alkalmával azt mondta az orvos, hogy persze, előfordulhat ilyen eset is, 6 év fogamzásgátló után nem is ritkán. Azóta egy menzeszem kimaradt, amúgy 32 napos ciklusaim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!