Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valami jelentősége, hogy...

Van valami jelentősége, hogy a napi 1 szem Elevitet reggel vagy este veszem be?

Figyelt kérdés
2008. jún. 1. 09:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Max annyi, hogy én nem tudtam tőle aludni. Ezért reggel vettem be.Rám úgy hatott, mint a kávé.
2008. jún. 1. 10:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem veszek be minden nap, de amikor igen, akkor inkább délután vagy este, mert amikor reggel vettem be, észrevettem, hogy egész nap "kényszeresen" rágtam, ettem valamit.

Neked kell kitapasztalni, hogy mi a legjobb a testednek :-))

2008. jún. 1. 10:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :) Én azt tapasztaltam, hogyha este veszem be, akkor reggel nincs hányingerem.
2008. jún. 1. 13:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sem tudok aludni tőle,ezért napközben vagy reggel veszem be.Más mellékhatást én nem tapasztaltam.37 hetet töltöm be,és 7 kg-ot híztam.Ezt csak azért írom,mert van aki erre fogja a hízását.A nagyobb gyerekemmel 25kg-ot híztam,és nem szedtem elevitet.

Boldog babavárást.

2008. jún. 1. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!