Hány napra rá van peteérés? Clostyt szedek, szerdán (a ciklusom 8. napján) megyek dokihoz uh-ra. Már látni fog tüszöket? Holnap este veszem be az utolsó szem clostyt.
szia!
Láttak tüszőket az ultrahangon???
Én ma voltam. Endometrium 5mm domináns tüsző még nincs. ezt mondták és keddre visszarendeltek UH-ra (14. nap lesz)
Szia!
Volt egy 7mm-es és egy 23mm-es tüszőm.Endometrium 11 mm.Azt mondta hogy hat a closty.Szerintem a 23 mm-es még szerdán megrepedt,vagyis remélem:)Írt fel duphastont,a 15.naptól kell szednem.
Szerintem nekem ebben a hónapban sem jön össze. :(
Csak azt nem értem hogy ha nincs peteérésem miért szurkál hol a bal hol a jobb oldalam. Kedd este meg majdnem fájt a bal oldali műtét hegem. nem értem :(
Azért reménykedek, csak olyan rossz mindig a csalódás. Mr annyira szeretnénk!
Drukkolok hogy sikerüljön!!!
Majd írok, hogy mi volt!
szia!
Voltam uh-n.
Ezt írták a papíromra:
endometrium 8 mm, multiystas (apró) degenerált ovariumok, max foll. 11 mm
ma holnap és holnapután merional injekció kell beadnom 75 NE-t és pénteken kell visszamennem uh-ra. azt mondták hogy végülis van peteérésem csak egyszerre sok akar megérni és elnyomják egymást. most ezt az injekciót azért kaptam hogy legalább egy érjen meg normálisan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!