Hány napra rá van peteérés? Clostyt szedek, szerdán (a ciklusom 8. napján) megyek dokihoz uh-ra. Már látni fog tüszöket? Holnap este veszem be az utolsó szem clostyt.
Hát sajnálom. Akkor neked sem egyszerű.
Én most várok, várok és várok....
Ma vagyok kb a 11. napon peteérés után. Közbe fájdogálnak a melleim (sosem szoktak), meg olyan mintha keveregne a gyomrom. De lehet csak bebeszélem magamnak.
Szia!
Teszteltem egyet ma reggel. 20-as lily tesztel és negatív lett. 13. dpo-n vagyok.
holnap reggel lehet megpróbálom 10-es amazon tesztel.
Igen, megcsináltam. Sajnos ez is negatív. :(
Szerinted van még remény???
valaki azt írta hogy az amazonnal a 16. dpo-n lett pozitív a tesztje.
Hát idáig érzékenyek voltak a melleim. pl. ha hason fekszem szó szerint fájnak. de ma meg nem érzem, hogy érzékenyek lennének. múlt héten közbe olyan furcsa volt a gyomrom. olyan mintha émelygett volna de utána meg hirtelen éhes lettem. ma már ezt sem érzem. tegnap egész este bőgtem.
nekem nem fog megjönni magától. nagyon ritka mikor van spontán ciklusom (pco-m van). annyira el vagyok keseredve. abban reménykedem, hogy ha a teszt mondjuk nem is mutat semmit, azért a doki talán látni fog valamit. most kell visszamennem kontroll uh-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!