Hány napra rá van peteérés? Clostyt szedek, szerdán (a
ciklusom 8. napján) megyek dokihoz uh-ra. Már látni fog
tüszöket? Holnap este veszem be az utolsó szem clostyt.
11/34 A kérdező kommentje:
Szia!
Hát nem irigyellek.De hátha a szuri használ.Majd írd meg mi volt pénteken!Nekünk már a 2.baba lenne.Van már egy 2 éves kisfiam.Ő 9 hónap alatt jött össze spontán.De nála is voltak gondok,mert a 6.héten majdnem elment.Akkor írt fel a doki duphastont/Segíti a beágyazodást és magzatmegtartó/.Én már arra is gondoltam h sikerül teherbe esnem csak a beágyazodással vannak gondok.Mert volt már olyan párszor hogy késett 1-2 napot,aztán 2 napig csak barnáztam/amit nem szoktam/,utánna meg megjön rendesen.De most szedem megint a duphastont.Kívánom hogy ez a hónap sikeres legyen mindkettőnknek:)Aztán várom a fejleményeket:)
Én is nagyon bízom benne, hogy most sikerül!
Nálunk első baba lenne, és már nagyon szeretnénk!
Drukkolok nektek is!
2012. ápr. 25. 20:37
Majd pénteken megírom, hogy mi volt!
2012. ápr. 25. 20:37
szia!
Voltam uh-n. az endormetrium 10 mm, de domináns tüsző még nincs. Kaptam még 3 ampulla merionalt. Ma, vasárnap és kedden kell adnom és szerdán kell visszamennem uh-ra és vérvételre.
2012. ápr. 27. 16:11
15/34 A kérdező kommentje:
Szia!Volt domináns tüszöd az uh-on?Nekem ez a hónap se jött össze.Ma megjött,de azért csináltam tesztet.Persze negatív lett:(Holnap megyek megint dokihoz.Ír ki megint clostyt,csak most az 5.naptól kell szednem.
Szia! Múlthét kedden kellett visszamennem uh-ra, és lett 3 domináns tüszőm! bal oldalt 19, 17 mm-es jobb oldalt 18 mm-es. Még aznap este kellett tüszőrepesztőt adni és pénteken voltunk összeférhetetlenségi vizsgálaton és jó lett. És mondta a doki hogy a legnagyobb tüszőmnek csak órái vannak hátra. Holnap kell visszamennem uh-ra hogy kilökődött-e mert ha igen akkor kapok gyógyszert hogy könnyebben megtapadjon és ne menjen el. De ma eszméletlenül fájt a hasam. Úgy félek a holnaptól!
2012. máj. 7. 21:11
szia! megvolt az uh. jobb oldalon cisztám lett bal oldalon megvolt az ovuláció. :) Kaptam utrogestan gyógyszert (remélem jól írtam) és 2 hét múlva kell tesztelnem.
2012. máj. 8. 12:22
18/34 A kérdező kommentje:
Örülök hogy használt a szuri és lett ovud.Nekem az előző ciklusban nem nézte a doki,hogy volt-e ovum.Csak akkor nézett meg,amikor beszedtem a clostyt.Akkor volt ugye 23 mm-es tüszöm.De szerintem ciszta lett belőle,mert nem lett baba.Remélem ebben a hónapban tényleg sikerül mindkettőnknek.Majd írj!
Okés, majd írok, de te is írj, ha van valami fejlemény!
2012. máj. 8. 15:41
20/34 A kérdező kommentje:
Szia!Ma voltam dokinál.Endometrium 12 mm,legnagyobb tüsző 25 mm.Azt mondta a doki hogy jól hat a closty.De most meg húgyúti fertőzésem van,írt ki rá gyógyszert.Csak az baj,hogy nem próbálkozhatunk,mert ha össze is jönne,káros lenne a magzatra ez a gyógyszer.Úgyhogy ennek a hónapnak is annyi:(Ez lenne már a 15.hónapunk.Remélem hogy ez a gyógyszer hat és a jövő hónapban sikerül.Veled mi újság?
Kapcsolódó kérdések: