Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Átnéznétek, hogy kihagytam-e...

Átnéznétek, hogy kihagytam-e valamit?

Figyelt kérdés

Eddig nem igazán foglalkoztam a sminkeléssel/bőrápolással, mert nem volt rá szükségem (a sminkem kimerült a szemceruza+szempillaspirál, néha szemhéjfesték párosításban). A 20. szülinapomra azonban lehetőségem nyílt annyi bőrápolóterméket/sminket kérni, amennyit jónak látok (egy ideje amúgy is terveztem beszerezni párat), hát kihasználom. Átnéznétek a listámat, hogy hátha nem gondoltam valamire a tapasztalatlanságom miatt? Előre is köszönöm :)

Bőrápoláshoz: arclemosó+tonik+radír+nappali+éjszakai krém (bőrtípusomhoz megfelelő, egy csomagban vannak), sminklemosó

Smink: alapozó (egyféle, napallergia miatt egész évben egyszínű vagyok), korrektor, kompakt púder, pirosító (szolid), szemceruza, szempillaspirál, szemhéjpúder (többféle, elsősorban naturális színek), rúzs (semleges, illetve kicsit feltűnőbb színben), szájfény, ecsetkészlet.

2011. aug. 23. 16:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Kihagytad az arcmaszkot, más szerintem minden meg van.:)
2011. aug. 23. 16:13
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem megvan minden. Én csak azt nem értem, hogy minek kell ennyi krém az arcodra.
2011. aug. 23. 16:24
 3/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, azért, mert ez így csomagban adják, tonikot és arctisztítót amúgy is akartam, és így mind a 4 együtt olcsóbb, mintha csak az a kettő lenne.
2011. aug. 23. 16:28
 4/15 anonim ***** válasza:

Nappali-éjjeli krémet nem mindig használok külön, de igaz, hogy ha nappalra UV-szűrőset veszel, akkor az éjjelre fölösleges, sőt, nem is jó.

Arcmaszk tényleg nem lenne rossz, szintén bőrtípusnak megfelelő, heti 1-2-szer, radírozás után.

Ha a nappali krémed nem UV-szűrős, érdemes külön kérni azt is. Van arcra való kisebb kiszerelésű napvédő krém.

Én a szemöldökömre használok átlátszó szemöldökzselét, ez jó, mert nem mesterkélt hatású, mint a szemöldökceruza, viszont szépen formára igazítja a szálakat. Színtelen szempillaspirált is használok, hétköznapra, sportoláshoz ideális.

Jó szépülést!

2011. aug. 23. 16:33
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen eddig mindenkinek :)

A nappali krém UV szűrős :)

2011. aug. 23. 16:36
 6/15 anonim ***** válasza:
körömlakk?
2011. aug. 23. 18:36
 7/15 A kérdező kommentje:

ma 18:36

Nincs rá szükségem :) Bár elvileg egészséges vagyok, de nagyon gyenge körmöm van, ami élesen és lemezesen törik. Érettségi óta műkörmöm van (nagyon pici, francia, eddig senkinek sem tűnt föl, hogy mű), mert esztétikusabb, és nem utolsó sorban nem lyukasztja át a gumikesztyűt (orvosis vagyok, ez fontos szempont :D), mint az igazi körmöm.

2011. aug. 23. 18:42
 8/15 anonim ***** válasza:
Szemhéjtus. Sokkal szebb, mint a szemceruza. Ajakápoló. Színezett hidratáló.
2011. aug. 23. 22:05
 9/15 anonim ***** válasza:

Vegyél egy ilyet is:

[link]

nem sokan ismerik, de nagyon jó

dm-ben lehet venni, kb. olyan áron, ami a honlapon van

2011. aug. 25. 11:27
 10/15 A kérdező kommentje:
Ameddig nagyon pattanásos voltam, addig volt ilyenem, semmit sem használt :S
2011. aug. 25. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!