Átnéznétek, hogy kihagytam-e valamit?
Eddig nem igazán foglalkoztam a sminkeléssel/bőrápolással, mert nem volt rá szükségem (a sminkem kimerült a szemceruza+szempillaspirál, néha szemhéjfesték párosításban). A 20. szülinapomra azonban lehetőségem nyílt annyi bőrápolóterméket/sminket kérni, amennyit jónak látok (egy ideje amúgy is terveztem beszerezni párat), hát kihasználom. Átnéznétek a listámat, hogy hátha nem gondoltam valamire a tapasztalatlanságom miatt? Előre is köszönöm :)
Bőrápoláshoz: arclemosó+tonik+radír+nappali+éjszakai krém (bőrtípusomhoz megfelelő, egy csomagban vannak), sminklemosó
Smink: alapozó (egyféle, napallergia miatt egész évben egyszínű vagyok), korrektor, kompakt púder, pirosító (szolid), szemceruza, szempillaspirál, szemhéjpúder (többféle, elsősorban naturális színek), rúzs (semleges, illetve kicsit feltűnőbb színben), szájfény, ecsetkészlet.
Nappali-éjjeli krémet nem mindig használok külön, de igaz, hogy ha nappalra UV-szűrőset veszel, akkor az éjjelre fölösleges, sőt, nem is jó.
Arcmaszk tényleg nem lenne rossz, szintén bőrtípusnak megfelelő, heti 1-2-szer, radírozás után.
Ha a nappali krémed nem UV-szűrős, érdemes külön kérni azt is. Van arcra való kisebb kiszerelésű napvédő krém.
Én a szemöldökömre használok átlátszó szemöldökzselét, ez jó, mert nem mesterkélt hatású, mint a szemöldökceruza, viszont szépen formára igazítja a szálakat. Színtelen szempillaspirált is használok, hétköznapra, sportoláshoz ideális.
Jó szépülést!
Köszönöm szépen eddig mindenkinek :)
A nappali krém UV szűrős :)
ma 18:36
Nincs rá szükségem :) Bár elvileg egészséges vagyok, de nagyon gyenge körmöm van, ami élesen és lemezesen törik. Érettségi óta műkörmöm van (nagyon pici, francia, eddig senkinek sem tűnt föl, hogy mű), mert esztétikusabb, és nem utolsó sorban nem lyukasztja át a gumikesztyűt (orvosis vagyok, ez fontos szempont :D), mint az igazi körmöm.
Vegyél egy ilyet is:
nem sokan ismerik, de nagyon jó
dm-ben lehet venni, kb. olyan áron, ami a honlapon van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!