Átnéznétek, hogy kihagytam-e valamit?
Eddig nem igazán foglalkoztam a sminkeléssel/bőrápolással, mert nem volt rá szükségem (a sminkem kimerült a szemceruza+szempillaspirál, néha szemhéjfesték párosításban). A 20. szülinapomra azonban lehetőségem nyílt annyi bőrápolóterméket/sminket kérni, amennyit jónak látok (egy ideje amúgy is terveztem beszerezni párat), hát kihasználom. Átnéznétek a listámat, hogy hátha nem gondoltam valamire a tapasztalatlanságom miatt? Előre is köszönöm :)
Bőrápoláshoz: arclemosó+tonik+radír+nappali+éjszakai krém (bőrtípusomhoz megfelelő, egy csomagban vannak), sminklemosó
Smink: alapozó (egyféle, napallergia miatt egész évben egyszínű vagyok), korrektor, kompakt púder, pirosító (szolid), szemceruza, szempillaspirál, szemhéjpúder (többféle, elsősorban naturális színek), rúzs (semleges, illetve kicsit feltűnőbb színben), szájfény, ecsetkészlet.
Egy ajakápoló:) Sosem árt, főleg most jön az ősz.
Carmex -et ajánlom.
Komolyan? :O
Nekem használ. Elég zsíros a bőröm, de ez nagyon jó rá :)
tegnap 23:30
Köszönöm a teljesen haszontalan választ, de legközelebb kérlek, kímélj meg tőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!