Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Átnéznétek, hogy kihagytam-e...

Átnéznétek, hogy kihagytam-e valamit?

Figyelt kérdés

Eddig nem igazán foglalkoztam a sminkeléssel/bőrápolással, mert nem volt rá szükségem (a sminkem kimerült a szemceruza+szempillaspirál, néha szemhéjfesték párosításban). A 20. szülinapomra azonban lehetőségem nyílt annyi bőrápolóterméket/sminket kérni, amennyit jónak látok (egy ideje amúgy is terveztem beszerezni párat), hát kihasználom. Átnéznétek a listámat, hogy hátha nem gondoltam valamire a tapasztalatlanságom miatt? Előre is köszönöm :)

Bőrápoláshoz: arclemosó+tonik+radír+nappali+éjszakai krém (bőrtípusomhoz megfelelő, egy csomagban vannak), sminklemosó

Smink: alapozó (egyféle, napallergia miatt egész évben egyszínű vagyok), korrektor, kompakt púder, pirosító (szolid), szemceruza, szempillaspirál, szemhéjpúder (többféle, elsősorban naturális színek), rúzs (semleges, illetve kicsit feltűnőbb színben), szájfény, ecsetkészlet.

2011. aug. 23. 16:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egy ajakápoló:) Sosem árt, főleg most jön az ősz.

Carmex -et ajánlom.

2011. aug. 25. 11:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Komolyan? :O

Nekem használ. Elég zsíros a bőröm, de ez nagyon jó rá :)

2011. aug. 25. 12:06
 13/15 anonim ***** válasza:
szemhéjtus, arcpakolás, arcmaszk
2011. aug. 25. 13:50
 14/15 anonim ***** válasza:
atyám.. cserélj fejet -.-
2011. aug. 25. 23:30
 15/15 A kérdező kommentje:

tegnap 23:30

Köszönöm a teljesen haszontalan választ, de legközelebb kérlek, kímélj meg tőle :)

2011. aug. 26. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!