Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Baj ha kihagytam a szoliban...

Baj ha kihagytam a szoliban egy hetet?

Figyelt kérdés

Hetente sztam járni 10 percre de most nem voltam az ünnepek miatt, túlságosan lekötött, szal baj ha nem vtam?

És kezdhetek rögtön újra 10 percre?

2010. ápr. 3. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Nem baj. Minden hét, amit kihagysz, csak növeli az egészségedet, és csökkenti a bőrrák kockázatát. Most már kezdesz belejönni, hagyd ki a következő ezer hetet is, és menjél napozni, de azt is módjával. Süt a nap!
2010. ápr. 3. 16:40
 2/4 A kérdező kommentje:
nem ez volt a kérdés
2010. ápr. 3. 16:50
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Nem, sőt, elég durva, hogy ilyen rendszeresen jársz. Nagyon hamar meg fog látszani a bőrödön.. Sokkal többnek nézel majd ki, mint amennyi vagy (és nem a jó értelemben).
2010. ápr. 3. 16:56
 4/4 anonim ***** válasza:

nem nem baj nekem is kimaradt kedden megyek majd:)

amúgy ha nem fakultál ki nagyon akkor simán mehetsz 10re:)

2010. ápr. 3. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.