Fogamzásgátlót kihagytam ciklus közepén egyutt voltunk lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Ciklus közepén kihagytam egy szemet egyutt voltunk párommal aznap este , megnéztem az ovu kalkulátor ha lenne pé m akkor aznap lett volna ovu. Két napja egesz nap szedultem emelyegtem de az elmúlt most csak enyhe gorcsok a pe nel , hnap kell meg jönnie. Lehetek terhes ? Koszi a válaszokat !2015. máj. 13. 15:52
1/2 anonim válasza:
Nézd meg a betegtajekoztatot. Én amilyet szedtem az első sorból és az utolsó kettobol nem hagyhattam ki semmit, a második sor nem vészes. Ha a tied is ilyen és mondjuk a harmadik sorból hagytál ki egyet és nem kovetted a betegtajekoztatot, akkor lehetsz terhes.
2/2 anonim válasza:
A fogamzásgátló akkor véd biztonsággal, ha nem hagysz ki egy szemet sem. Csak meg van határozva, hogy melyik hétnél szükséges vagy nem szükséges mondjuk kiegészítő védekezés, vagy hogyan kell eljárni a gyógyszerszedésnél a továbbiakban, de az, hogy ha valaki pótolatlanul kihagy egy szemet a levélből, az mindig gond!
Szóval igen, lehetsz terhes!
Csinálj tesztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!