Hosszú,35-38 napos ciklus esetén mennyi az a késés, ami esetén már mutatnia kellene a tesztnek, ha terhes vagyok?
Nekem 45-55 napos ciklusaim voltak...
Akkoriban egyszer voltunk együtt a férjemmel (mert egyszer jött haza külföldi útjáról). 11 nappal az együttlét után már + volt a teszt, igaz, csak nagyon halványan... Közben fogalmam se volt, mikor kéne (nem) megjönnie. :)
Erről az első gyerekünk jövetele jutott eszembe:) Nekem 30-33 napos volt, természetesen mindig negatív teszttel végződött. Majd jött egy 47(!) napos ciklus, szintén negatív teszt, brutálisan fájdalmas mensi. Akkor gondoltam, hogy még várok egyet és irány a doki, de nem jött meg 1,5 évig:)
A kérdésre visszatérve tudod, hogy mikor volt ovud? Ahhoz képest mennyi idő telt el?
Köszönöm a válaszokat. :)
Hétfő délután végül megjött 46 napra. Aznap görcsölt kicsit a hasam, egyébként semmi más jele nem volt.
Egyébként az ovu előtt pár nappal voltunk együtt. Mivel nem rendszeres a beosztásunk (van, hogy hajnalban megyek, van, hogy éjszaka, vagy napközben), a férjem pedig 24-ezik, ezért jól időzíteni elég nehéz nálunk.
Következő hónapban reméljük sikerül. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!