Beágyazódási "barnázás" lehet inkább sötét sárga? Nekem minimális ilyen volt 21 CN-on (26-28napos ciklusok ált) és érzem a méhem egész nap, meg a melleim is nagyobbak és feszülnek
Sziasztok! Nagyon gratulálok a pozitív teszthez, ez szuper hír!!!!!
Nálam egy nagyon fura mensi jött, 25.CN-on majd egész nap görcsöltem, de nem akart elindulni a vérzés, este voltam edzésen de még utána is csak nagyon enyhén barnás kis vérzés kezdődött. Másnap normális mensi, estére leállt. Ma pedig délelőtt csak viszonylag kevés és baromi élénk piros, de mintha kb vízfesék lenne. Aztán du úgy begörcsöltem, mint még életemben soha, mintha csak akkor akarna igazán megjönni, de nagyon brutál mód. Meg ugyan nem jött erősebben, de azóta volt egy szövetdarab a vérben, különben maradt ez az élénk piros, kevés vérzés. Hát nem tudom mit gondoljak, lehet, h ez egy nagyon korai vetélés? ilyen cudarul még nem voltam mensitől, ugyanakkor fura, h nem erősebb. Totál meg is ijedtem, h mi lehet ez, mert annyira görcsöltem, h azt hittem kiszakad a méhem a helyéről. Azt hittem dőlni fog a vér, de csak nagy a hasam és fáj, de a vérzés továbbra is elég gyenge. mindenesetre a nőgyógyászom azt mondta pihenjek és egy hét múlva megnéz UHon. Sztetek? (még most is érzem a méhem, pedig bevettem egy lórugás gyógyszert, ami nagyon lassan hatott, de így már tudok létezni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!