Beágyazódási "barnázás" lehet inkább sötét sárga? Nekem minimális ilyen volt 21 CN-on (26-28napos ciklusok ált) és érzem a méhem egész nap, meg a melleim is nagyobbak és feszülnek
Figyelt kérdés
Igen tucatkérdés, igen, lehet, h bebeszélem, csak annyira egyértelműen azt hittem most fog megjönni, de kiderült, h az még pont 1 hét múlva lenne esedékes. Kicsit olyan érzés, mint mikor olyan sokáig tartogatod a pisilést, h már belefájdul a hasad. Nyomás érzés leginkább, kpen a méhemben. Az a kérdésem, hogy ha nem beágyazódás, akkor mi a csuda okozhat még ilyen érzést (ha rendes mensi lesz 1 hét múlva)? Köszi előre is a normális válaszokat#barnázás #ciklus #sárga #terhes #terhesség korai tünetei #Béágyazodás #1 héttel a nemvárt előtt #méh fájás #nyomás érzés a méhben #feszülő cicik
2015. jan. 29. 15:13
11/13 anonim válasza:
A darabos vérzés nem rendkívüli dolog, nekem is szokott lenni, volt hogy fél tenyérnyi is volt.(bocsi) lehet hogy most vastagabb volt a nyálkahártyád. Nekem volt, hogy 2napig görcsöltem gyógyszerrel s még akkor is annyira fájt, hogy hányingerem és hőhullámaim voltak a fájdalomtól. Az egyik válaszoló vagyok, csak nem néztem meg hanyadik:)
12/13 A kérdező kommentje:
Kedves ucsó válaszoló, picit félreértetted a kérdésem, tudom, ha darabos vérzés normális, nem is ez a fura nekem, inkább az, hogy pont hogy nagyrészt teljesen híg, piros vér jött csak és az is elég kevés, csak egyszer volt benne kis nyálahártya darab, de különben épp hogy nagyon is híg volt vérzés (papíron törlésnél pl csak alig színezte pirosra, inkább átlátszó volt. és mindez egy olyan erős görcsölés után, h azt hittem belehalok. Szóval ha erős görcs erős, darabos vérzéssel lenne azt tudnám mire vélni, de így viszont olyan, mintha csak görcsölnék, de nem tudna kijönni, aminek ki kell. Attól félek, h volt vmi, de nem tud rendesen távozni. Ezért kérdezem, hátha volt vkinek hasonló.
2015. febr. 5. 10:03
13/13 anonim válasza:
Őszintén szurkolok nektek , hogy sikerüljön!! De ha babát szeretnél nem igazán ajánlott a kemény edzés ( bár nem tudom ,hogy mit sportolsz) és a " lórugás2 fájdalomcsillapító sem, csak panadol vagy más amit lehet szedni terhesség alatt semmi olyat ne szedj amit terhesség alatt tiltanak, én még otrivint se használtam orr dugulásra mikor terhes lettem meg akkor sem mikor próbálkoztunk! Ha meg akarsz bizonyosodni vegyél 1 tesztet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!