Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Minimális barnázás fájdalom...

Minimális barnázás fájdalom nélkul? Lehet baba?

Figyelt kérdés
Késik 2 napja,nemfáj semmim csak a melleim feszulnek.Van egy 25 eroségu tesztem amit nem mertem megcsinálni nehogy csalodjak.Elore is koszi a válaszokat.
2011. dec. 6. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, de barnázással én megcsinálnám a tesztet, és elmennék dokihoz.
2011. dec. 6. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem akarok nyers lenni ne érts félre: Nem akarsz csalódni.Oké.De így is úgy is rosszul fog esni ha negatív a teszt,vagy ha megjön. Kétesélyes. Baba vagy mensi. Ha reggelig nem jön meg,akkor lődd el a tesztet. Drukkolok!!!
2011. dec. 6. 13:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem 2 nap késés után DÉLBEN lett + a teszt. Szerintem kár megvárni vele a holnapot, DE mindenki úgy csinálja ahogy akarja :).
2011. dec. 6. 13:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van.Holnap megcsinálom a tesztet mert már ma sokat ittam és gondolom hogy híg lessz a vizelet.Koszi mindenkinek.Jelzek hogy mi lett.
2011. dec. 6. 13:35
 5/7 anonim ***** válasza:

2.vagyok

Csináltál másik tesztet?

2011. dec. 6. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem mensiig még majdnem 1 hét volt, ráadásul késő este csináltam a tesztet, mégis kimutatta a Picit:)

35 hetes km

2011. dec. 6. 22:15
 7/7 A kérdező kommentje:
negatííííííííííív áááááá,bocsi de már nagyon kivagyok akadva.Persze nem jott meg ugyhogy irány adoki.
2011. dec. 8. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!