Elöregedett a placenta, holnap megindítják a szülést. Volt már ilyen valakinek?
A méhszáj vizsgálat után (amit neked is csináltak) gyakori a mensi szerű görcs, és a vérzés is. Nekem is így volt. Még jó 2 napig aztán nekem is megindították. Ne aggódj. Holnap megszületik a pici babád!
Ha teheted ma már ne egyél nehéz kajákat, menj el wc-re, és borotváld le magad. Holnap reggel kötnek majd be infúziót, és adagolják az oxitocint. (nekem így csinálták. Valószínüleg szépen alassan reagál majd erre a szervezeted(ritkán megeseik h nem reagál, akkor emelik az adagot, és ha akkor sem akkor lesz csak császár..ne aggódj) szóval jönnek szépen a fájások, vagy elfolyik a magzatvized a szülőágyon. Nekem ez utóbbi történt, ha nem akkor majd burkot repesztenek. Az sem fáj. És holnap már megláthatod a csöppedet! Jó egészséget, és könnyű gyors szülést neked!!!
Kata
Szia!
Nekem is emiatt akarták megindítani másnap reggel, de még aznap, miután közölték velem, hogy megindítják, 2,5 óra múlva meglett 2590 grammosan és 49 centisen.
Szia!
Mi újság?? Jól vagytok???
Másnap 6 30 kor valami zselével indították a szülést! :D 9 óra 2 perckor a hasamon volt a lányom. :D Már itthon is vagyunk, minden rendben. Nem vágtak, nem repedtem, semmi bajom. Manó is tökéletesen van! :D Azt mondták nagyon nagyon gyorsan szültem, a zselén kívül semmit nem kaptam. :)
Annyira feldobott az egész. :) Most ébred, már megyek is babázni.. :D (A homeopátiás golyók szedése segíthetett, hogy ennyire problémamentes volt minden. Láttam ott az anyukákat, azt hiszem én voltam a legszerencsésebb az egész osztályon)
Gratulálok!
Mennyivel született?
/Z/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!