Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elöregedett a placenta,...

Elöregedett a placenta, holnap megindítják a szülést. Volt már ilyen valakinek?

Figyelt kérdés
Most voltam orvosnál 39+4 napos a terhességem. Azt mondta a doki, hogy nem nőtt a pici az uh alapján 2 hete, ez arra utal, hogy a placenta már nem képes táplálni. Jó a szívhang, mozog is, csak nem nő a súlya 2780gr az uh alapján. Megvizsgált a főorvos is, és azt javasolták, hogy holnap reggel menjek vissza szülésindításra. Különben azt hogy csinálják? Van okom megijedni? A vizsgálat óta vérzek és fáj a hasam is.. (én úgy rendesen beijedtem) Nagyon félek, nehogy gond legyen.
2010. ápr. 7. 16:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A méhszáj vizsgálat után (amit neked is csináltak) gyakori a mensi szerű görcs, és a vérzés is. Nekem is így volt. Még jó 2 napig aztán nekem is megindították. Ne aggódj. Holnap megszületik a pici babád!

Ha teheted ma már ne egyél nehéz kajákat, menj el wc-re, és borotváld le magad. Holnap reggel kötnek majd be infúziót, és adagolják az oxitocint. (nekem így csinálták. Valószínüleg szépen alassan reagál majd erre a szervezeted(ritkán megeseik h nem reagál, akkor emelik az adagot, és ha akkor sem akkor lesz csak császár..ne aggódj) szóval jönnek szépen a fájások, vagy elfolyik a magzatvized a szülőágyon. Nekem ez utóbbi történt, ha nem akkor majd burkot repesztenek. Az sem fáj. És holnap már megláthatod a csöppedet! Jó egészséget, és könnyű gyors szülést neked!!!

Kata

2010. ápr. 8. 11:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is emiatt akarták megindítani másnap reggel, de még aznap, miután közölték velem, hogy megindítják, 2,5 óra múlva meglett 2590 grammosan és 49 centisen.

2010. ápr. 9. 11:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia! meglett a baba? szorítok ....és várom a fejleményeket:)
2010. ápr. 9. 12:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi újság?? Jól vagytok???

2010. ápr. 11. 00:15
 15/17 A kérdező kommentje:

Másnap 6 30 kor valami zselével indították a szülést! :D 9 óra 2 perckor a hasamon volt a lányom. :D Már itthon is vagyunk, minden rendben. Nem vágtak, nem repedtem, semmi bajom. Manó is tökéletesen van! :D Azt mondták nagyon nagyon gyorsan szültem, a zselén kívül semmit nem kaptam. :)

Annyira feldobott az egész. :) Most ébred, már megyek is babázni.. :D (A homeopátiás golyók szedése segíthetett, hogy ennyire problémamentes volt minden. Láttam ott az anyukákat, azt hiszem én voltam a legszerencsésebb az egész osztályon)

2010. ápr. 11. 17:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Mennyivel született?

/Z/

2010. ápr. 13. 09:04
 17/17 A kérdező kommentje:
2800 gr :)
2010. ápr. 18. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!