Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány kiló megy le szülés...

Hány kiló megy le szülés után, ha a babó mondjuk 3.5 kiló? Menniy a magzatviz és a placenta sulya? Ha 9 kilót felszedtem mennyi fog maradni pluszba?

Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 18:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
6-7kg biztosan lemegy
2010. okt. 4. 18:43
 2/12 anonim ***** válasza:
Azt mondják , hogy ha 3,5 kg a baba akkor annyi a víz is meg az egyéb ( placenta , vér stb ... ) tehát marad rajtad 2 kg ami ha fel is vagy vizesedve azzal távozik , de mivel tejed is lesz és folyamatosan termeli a szervezeted ami rengeteg energiát elvesz , ezért a 9 kiló még talán kevés is .
2010. okt. 4. 18:43
 3/12 A kérdező kommentje:
Jaj de jó lenne...! Túlsúlyos vagyok és nagoyn örülnék ha legalább az lemenne ami feljött! Köszi a gyors válaszokat! Üdv nektek 39 hetes pocis
2010. okt. 4. 18:51
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem mind lemegy,legalábbis én mindkét szülés után 10 kilóval lettem könnyebb,pár héten belül.
2010. okt. 4. 18:54
 5/12 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ!

Én 12 kg plusszal mentem szülni és agyerek csak 2800g volt, mégis 3 héttel szülés után csak 1,5 kg van rajtam, de én nagyon vizesedtem is.

Szóval van remény, arra, hogy minden lemegy!

2010. okt. 4. 19:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Én 3 hete szültem.59 kg-mal kezdtem és 70kg-mal mentem szülni.Szülés után 61 kg voltam. 2 kg maradt rajtam.
2010. okt. 4. 20:47
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha tényleg csak 9 kg-t híztál, szerintem az biztosan lemegy rögtön. (vagyis kb egy héten belül)

Rajtam mindkét terhességemnél 12 kg plusz volt, 10 lement rögtön. A babák 3300és 3200 g voltak.

Persze változó kinél hogy megy, az sem mindegy, mennyire vizesedsz.

2010. okt. 4. 20:49
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát én nem voltam ilyen szerencsés, mint az előttem levők.Sajnos 2O kg jött fel terhesség alatt, és szűlés után csak 5 kg-mal lettem könnyebb (nem tudom hogy?) A baba 3,35 kg volt. 5 hónapja szűltem és még szoptattam is eddig de egy kg se menet le azóta. Úgy látszik én meg kell szenvedjek, hogy visszaálljon a régi alakom...
2010. okt. 4. 23:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Én 59 kg-al kezdtem, 73-al mentem szülni, közel 5 kg-os babám lett. Szülés után 4 héttel 63 kg. vagyok, szoptatom a kicsit és egyáltalán nem zavar az a pár kiló felesleg. Amúgy a magzatvíz és a placenta súlya szülésenként eltérő, nekem a placentára azt mondták, hogy akkora volt, mint két nőnek együttvéve:)))
2010. okt. 5. 10:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is 9-10 kilót szedtem fel, és egy az egyben le is ment. Most így 10 hónap után 1 kilóval vagyok könnyebb, mint amivel kezdtem a terhességet, már 9,5 hónapja tart ez az 1 kiló mínusz :o) Sem le, se fel nem megy... pedig duplán bepótolom a terhességi cukor miatt kihagyott nasikat....

Szerintem neked is le fog menni simán.

2010. okt. 5. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!