Hány kiló megy le szülés után, ha a babó mondjuk 3.5 kiló? Menniy a magzatviz és a placenta sulya? Ha 9 kilót felszedtem mennyi fog maradni pluszba?
Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 18:28
11/12 anonim válasza:
+15 kg-val mentem szülni. Szülés után
1,5 nappal 6 kg ment le
6 nappal 12,5 kg-nál tartottam
A maradék fent maradt, sőt még jött hozzá, amikor befejeztem a szoptatást, úgyhogy jövő héten megyek endokrinológiára...
A 9 kg szerintem lemegy a szülés után 1-2 héten belül.
12/12 anonim válasza:
12 kg-ot híztam, szülés után közvetlen 6 kg- ment le és a babám 3.4 kg volt . Szülés után 3 héttel lement még 4kg és a maradék kettő azóta is rajtam van :-( 10 hónapja... szoptattam 7 hónapig, napi 3 liter vízet ittam, és semmit sem változott a sulyom, még hogy a szoptatás energiát vesz el? Én kétóránként szoptattam :-) és semmit se fogytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!