Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy lehet az hogy valakit...

Hogy lehet az hogy valakit ugy engednek haza hogy bennmaradt egy darab placenta?

Figyelt kérdés

Mar tobb helyen olvastam ilyet,de megis ez hogy fordulhat elo?

eloszor is szules utan ellenorzik,sajnos en lattam az enyemet,rohadtul nem voltam ra kivancsi,de lattam hogy jol megvizsgalta a szuleszno.

Masodszor,ugy engedtek haza bennunket hogy mielott megkaptuk a zarojelentest volt egy hasi Uh,ha az orvos barmi gyanusat latott masnap vissza kellet jonni,ha meg akkor is ott volt akkor egeszsegugyi kaparast csinaltak.

7en voltunk az Uh an,ebbol 5nek kellet visszamenni ujabb vizsgalatra.

Mashol ez nem igy mukodik?

2010. dec. 22. 08:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok itt az élő példa,hogy vannak gondok néha.

Nekem egy kb 5cm-s vérömleny jött ki szülés után 2héttel,császáros voltam és nem volt UH hazaengedés előtt.

2hét múlva 39fokos lázam lett irány a kórház és jól megnyomkodtak,de UH még akkor sem volt,másnap kijött ez az izé,lement a lázam és minden OK volt.

Pedig a SOTE 2-ön szültem....

2010. dec. 22. 08:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez durva...

nekem szules utan nyomkodtak a hasam kegyetlenul,2ora alatt az orzoben kb 3-4szr jott a szuleszno es nyomkodta a hasam kozben figyelte mi jon ki,hat eleg rosz volt.

A szobatarsamnak nem csinaltak ezt(mondjuk ot utanna kapartak)nem tudom van-e osszefugges a ketto kozt.

2010. dec. 22. 08:24
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
szülésfelkészítőn azt mondta az orvos, teljesen egyértelműen látszik ha leszakadt valami a méhlepényből és logikusan ha nincs a lepényben, akkor az csak az anyában lehet és olyan, mint egy kirakó, ki kell jönnie a hiányzó darabnak. Úgyhogy ez alapján, amit az orvos mondott, egyértelmű trehányság. Mindenképp, mert bárhonnan nézem, akkor is ha leszakadt egy darab, akkor meg szigorúbb kontroll kellene.
2010. dec. 22. 18:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

3.gyerekemnél történt!Azt hiszem már leírtam itt kb.tízszer,de ha egy embernek segítek már megérte!

Mikor kijött a lepény az orvos+a szülésznő is mondta,hogy furcsa,olyan,mintha iker terhesség lett volna.Nem indult be a tejem(másik kettőnél mindjárt tudtam szoptatni).Nem volt méhösszehúzódásom,hanem mintha a combomat tőből akarnák kitépni.Az egész testem vizesedett,a lábamra már a papucs is nehezen jött fel.Ezeket elmondtam,volt manuális vizsgálat és 2.5 nap után mehettünk haza.A tejem nem indult be!A 9.napon 38.3 lett a hőm.Nem fájt semmim.A védőnő Algopyrint ajánlott.Másnap este távozott belőlem egy nagy darab(tenyérnyi).Kórház!Éjjel beindult a tejem.A kisbaba nem lehetett velem.Az orvosok nem tudták,hogy szoptathatok-e,ezért fejtem,öntöttem.Szülés után 11 nappal lett tejem,annyira örültem.Műtét,infúzió 5 nap kórház a babám nélkül!Az orvost,akinél szültem nem engedték a kórterembe!A szobatársamat ő műtőtte.Undórító volt az eljárás,hogy a gyerek nem lehetett velem,ahogy beszéltek az orvosok,nővérek velem!Megalázó volt és ebben a szituációban én egy vétlen,szerencsétlen nő voltam!

2010. dec. 22. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!