33 hetes vagyok mit tehetek hogy ne féljek ennyire a szüléstől?
Az este bepánikoltam hogy mi lesz velünk majd,hogy fogom tudni megszülni a kisbabámat,rámjött a zokogás szegény férjem alig tudott megvigasztalni.Félek hogy valami rossz fog történni velünk,vagy nem tudom kinyomni a babát stb.
Epidurálisan szeretnék szülni,már beszéltünk is erről az orvosommal,szerencsére itt adható bármikor,mégis nagyon félek.Első babánk,el se tudom képzelni mi fog ránk várni.
szerintem az elsőelőtt mindeki fél, ez normáis. én is rettegtem, de hidd el, közben amikor már megindul, nem fogsz, mert mással leszel elfoglalva. ott lesz a férjed, ez nagyon nagy segítség lesz! plusz ott lesz a z orvos meg a szülésznő, akik tudják a dolgukat, nem lesz semmi baja a babádnak. és bár ez most még hihetetlen, de hidd el, a neheze cak a szülés után jön. :))))
szóval félj csak nyugodtan, utólag majd jót mosolyogsz, ha visszaolvasod a kérdésed. :)))
könnyű szülést kívánok!
Köszönöm szépen a válaszokat,nagyon kedvesek vagytok!
Pár hét és kiderül milyen lesz,alig várom már hogy a kislányomat a kezemben tartsam majd,természetesen Ő mindent megér,remélem minden rendben lesz majd!
nyugodj meg! eleted legcsodalatosabb elmenye lesz es utana nagyon buszke leszel magadra es a baba az osszes fajdalmadat felejtetni fogja.
21 napja szultem(elso baba) es meg mindig a csoda hatasa alatt vagyok, en is rettegtem a szulestol, honapok ota vele almodtam. ennek ellenere egy olyan korhazat valasztottam ahol nincs epiduralis szules es nagyon orulok, hogy nelkule szultem, sokkal rosszabbra szamitottam! a parom jelenlete nekem nagyon sokat segitett! a baba bent nem marad, en 3 oran keresztul nyomtam ki es ontottek belem az oxitocint, de mar egyaltalan nem emlekszem semmilyen fajdalomra csak gyonyorkodok a kislanyunkban!
hidd el, hogy menni fog es utana nagyon boldog leszel, de addig se ezen stresszeld magad, hanem elvezd ki az utolso heteket es pihenj sokat!
drukkolok nektek! :-))))
Szia.
Igaz nem olvastam vegig a kommenteket, de az en velemenyem az, hogy nem fogsz ugy sem megnyugodni amig a kezedben nem tartod a babad.
Mindenki izgul szules elott meg az is aki nem az elso babajat varja.
Ez a normalis es termeszetes.
En konkretan be voltam sz.rva a szulestol, de amikor elfolyta a vizem csak vigyorogtam mint a vad alma :)
Alig fogod varni, hogy a kezedbe vahasd vegre a babad.
Tudom konnyu igy utolag beszelni.....de en is nagyon feltem, mert egy idegen orszagban szuletett a babam es a nyelvet sem beszelem jol.
Nagyon fejlett a magyar orvostudomany szoval ezert nem kell izgulnod.
Minden rendben lesz :)
Jo babazast es konnyu szulest kivanok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!