Császármetszés után már nem szívesen szülök többet?
De amikor így kinyomják a kismamából a babát, az nem okozhat oxigénhiányos állapotot a babánál?
Nekem amúgy már az is furcsa, ha valakinél nem jönnek a fájások...nem kellene akkor még várni az egész szülésmegindítással? Lehet, hogy csak azért nincs még akkor fájás, mert még nem akar kijönni a baba, csak később, nem?
Egyik ismerősöm is így járt, hogy szinte kipréselték belőle a gyereket, mert bár neki voltak fájásai, de abbamaradtak a vajúdás kellős közepén. Ilyenkor miért nem hagyják pihenni a kismamát? Hátha a pihenéstől-lazítástól újrakezdődnének a fájásai, nem?
amíg lüktet a köldökzsinór, addig kap a baba oxigént. ezért nyomják ki, ezért segítenek, mert tolófájások közben megnyúlik a köldökzsinór, vékonyodik a keresztmetszet, csökken az áramlás, romlik az oxigénellátás, romlik a szívhang.
nekem ezért lett futócsászár, mert rövid volt a köldökzsinór, és egyszerűen nem ért el odáig, hogy kibújjon a baba... pedig, mint írtam, megfogtam már a hajacskáját.
14-es vagyok.
A 6. héttől feküdtem.Először vérzés és haematóma.Ez a 12 hétre múlt el és a 13 héten úgy bevéreztem hogy kórházba kerültem.Majd a fiam is kórházba került amikor huszonpárhetes voltam,valószínű ekkor szedtem össze valami bacit mert innentől keményedtem rengeteget,aminek az eredménye a 28 hétre 2111-es méhszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!