Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért érzéketlen a császármets...

Miért érzéketlen a császármetszés helye?

Figyelt kérdés

Ilyenkor minden esetben átvágnak ideget is, izmot is?

Honnan tudhatom, hogy az újféle technikával dolgoztak-e vagy még a régivel? Vannak ez utóbbinak látható-érezhető jellemzői? (azon kívül, hogy rövidebb ideig műtik az embert).

2016. febr. 8. 23:18
 1/5 bithorlo ***** válasza:

Az idegeket átvágják a bőrrel együtt. Aut lehetetlen elkerülni. Azoknak a regenerálódása hosszadalmas és nem teljes, vagyis lesznek érzéketlen részek és esetleg olyanok is, hogy máshol érzed az érintést.

Az izmokat manapság már nem vágják át, terpeszt használnak, hogy megfelelő nyílást alakítsanak ki. Ráadásul ennél gyorsabb a regenerálódás is. Esetleg megkérdezhetsz egy orvost, anesztest, bárkit, aki császárnál bennt asszisztál, hogy az adott kórházban hogyan végzik.

2016. febr. 8. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Sose merült fel bennem, de tényleg érzéketlen. Pedig nagyon kicsit vágtak, nem is értem, hogy fért ki rajta a baba...
2016. febr. 8. 23:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, hány centi a vágásod helye?
2016. febr. 9. 09:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is kicsi a vagasom, es csak az egyik fele erzeketlen, de mar oda is kezd visszatérni :)
2016. febr. 9. 13:01
 5/5 anonim ***** válasza:
az én hegem 13 cm, terpeszt használtak. nekem is érzéketlen még, de csak 3 hónapja volt a császárom.
2016. febr. 9. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!