Hol tudok rendelni császárhoz műtős ruhát? Hugimat nemsokára császározzák és sajnos ebbwn a kórházban nem adnak!? FONTOS!
1. vagyok.
Valaki elárulná,hogy a 100%-ig jó válaszom miért lett lepontozva? Ott a link,rajta szinte az összes hazai forgalmazóval? Ebben mi a nem jó?
ugyan miért ne engednék be? az elmúlt fél évben 3 barátnőm szült császárral, és én is azzal fogok nemsoká, mindegyik helyre jöhetett/jöhet be kísérő. Akár tesó, akár anyuka, akár a gyerek apja, viszont csak egy személy.
Kérdező, azt javaslom, hogy ha a kórházban nem adnak neked, akkor kérdezz rá, hol tudtok venni. Biztosan tudják, hogy melyik gyógyszertárban, gyógyászatiban vagy akár náluk is automatában.
Mert ha beengednek a műtétre, akkor biztos, hogy műtős
ruha ügyben is tudnak neked segíteni, hiszen anélkül nem mehetsz be.:)
Honnan veszitek, hogy nem mehet be senki a műtétre? Egyes kórházakban lehet, hogy nem, de van ahol már több éve van erre lehetőség.
Mindkét császáromnál ott volt a Férjem, a műtős ruhát a kórház földszintjén lévő gyógyszertárban vettük meg.
(Szent Imre kh)
Beengedték a férjemet a műtétre, és nem magánkórházban szültem.
Úgy látszik kórháza válogatja, viszont ruhát a kórház adott, nem kellett vinnünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!