Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a nőgyógyászod azt mondja,...

Ha a nőgyógyászod azt mondja, hogy nem szül a te általad kiválasztott szülésznővel?

Figyelt kérdés

Nem a nőgyógyászomat kértem meg, hogy ajánljon szülésznőt, hanem én választottam (utánajárás, infó gyűjtés stb...) után egy igen tapasztalt, szimpatikus szülésznőt. Rossz véleménnyel eddig nem volt senki róla....A nőgyógyászomról sem, ezt hozzá kell tennem.

Most, hogy közeleg a z idő, beszélgettünk és rákérdezett a szülésznőre, amikor megmondtam a nevét azt mondta, hogy vele nem dolgozik...

Sakk-matt....

Elvileg sima szülésre készülünk, probléma nem volt eddig sem, nem első baba...

Kit válasszak? Mit tegyek? Gondolom vannak kedves szülésznők a dokiknak is, sőt ajánlják is egymást, hogy mindenkinek jó legyen...már értitek....

A szülésznővel már le van beszélve minden...nagyon kellemetlen lenne visszamondani és azt választani akit a dr. ajánlott...

Ti mit tennétek?

2016. jan. 17. 23:30
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
...2 hónapja derült ki számára is, azután szólt a kismamáinak.
2016. jan. 18. 20:57
 32/40 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%

A dokinak a korrekt eljárás az lett volna, mikor megtudta, hogy többet nem vezethet le szülést a "rendes" kórházban, hogy ajánlja egy ott dolgozó kollégáját. Szerintem ilyen suskusokkal bemenni, és akkor még ráadásul válogat is a szülésznők között... Biztos, hogy orvost váltanék. És ezen különösebben meg sem sértődhet, szerintem. Gondolom, az eddigi terhesgondozásokért jattoltál neki szépen, nem tett neked semmiféle szívességet, hogy el lennél neki kötelezve.

Amúgy én a saját bőrömön tapasztaltam, mennyi hátránya tud lenni, ha a saját dokid nem dolgozik a te kórházadban. Illetve éppenséggel mennyi előnye annak, ha igen.

2016. jan. 19. 10:10
 33/40 A kérdező kommentje:
.igen, az orvosváltás lenne a legjobb, de így bőven a 30. hét után...már annak sincs sok értelem, mert kb. 2x ha találkoznék az új orvossal :( Kb. ott lennék, mint egy ügyeletessel...
2016. jan. 19. 10:29
 34/40 A kérdező kommentje:
...értelme...
2016. jan. 19. 10:29
 35/40 Vilcsianyuja ***** válasza:
Én éppen betöltöttem a 40 hetet, mikor a mostani dokim "kezei közé" kerültem, és ennek már 6 éve. Azóta túl vagyok vele jó sok meddőségi kezelésen, inszemen, ikres terhesgondozáson és császáron is :) Akkor utolsó utáni pillanatban jött, aztán elég gyümölcsöző együttműködés lett belőle :) Szóval sohasem késő. Még bőven időben vagy. De kérdezd meg a szülésznődet, mennyire fontos a ti kórházatokban a fogadott orvos, ha az ügyeletesnél szül az ember lánya, akkor érheti-e hátrány.
2016. jan. 19. 11:49
 36/40 anonim ***** válasza:
Figyu en Zurichben szultem, ott az orvos be se jon a szulesre, mindent a szuleszno csinal! neha ellenoriz. Az a fontos hogy a szulesznod jo legyen, o fog atsegiteni teged. Az orvos mindig betegseg szempontbol all mindenhez. Meg mut ha kell. Ha jo a szulesznod es sokan megszultek nala es jo erzes maradt bennuk az elmeny en biztosan hozza ragaszkodnek mint a dokihoz.
2016. jan. 21. 02:08
 37/40 anonim ***** válasza:
Na meg a szuleszno es te fogod eldonteni mi es hogy legyen. Van olyan doki aki mar a szules elejen benyom rengeteg oxitocint amit jobb a szules vegere tartogatni, hogy a kinyomas konnyebben menjen. Ezt egy jo szuleszno nem fogja engedni pl, hanem megbeszelitek es megmondjatok az orvosnak adhat e neked vagy sem es mennyit mikor!
2016. jan. 21. 02:11
 38/40 anonim ***** válasza:
Végül hogy döntöttél?
2016. ápr. 16. 20:22
 39/40 A kérdező kommentje:

A szülésznőt választottam :)

2 óra alatt megszületett a kislányom, a dokinak nem is lett volna velem munkája :)

Nem bántam meg, háborítatlan, félhomályban való szülésem volt, nem orvos vezényelte...

Még a babám fejét is fogtattam amikor kibújt <3

2016. ápr. 16. 23:48
 40/40 Vilcsianyuja ***** válasza:
Egészséget, boldogságot nektek!
2016. ápr. 17. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!