Ha a nőgyógyászod azt mondja, hogy nem szül a te általad kiválasztott szülésznővel?
Nem a nőgyógyászomat kértem meg, hogy ajánljon szülésznőt, hanem én választottam (utánajárás, infó gyűjtés stb...) után egy igen tapasztalt, szimpatikus szülésznőt. Rossz véleménnyel eddig nem volt senki róla....A nőgyógyászomról sem, ezt hozzá kell tennem.
Most, hogy közeleg a z idő, beszélgettünk és rákérdezett a szülésznőre, amikor megmondtam a nevét azt mondta, hogy vele nem dolgozik...
Sakk-matt....
Elvileg sima szülésre készülünk, probléma nem volt eddig sem, nem első baba...
Kit válasszak? Mit tegyek? Gondolom vannak kedves szülésznők a dokiknak is, sőt ajánlják is egymást, hogy mindenkinek jó legyen...már értitek....
A szülésznővel már le van beszélve minden...nagyon kellemetlen lenne visszamondani és azt választani akit a dr. ajánlott...
Ti mit tennétek?
A dokinak a korrekt eljárás az lett volna, mikor megtudta, hogy többet nem vezethet le szülést a "rendes" kórházban, hogy ajánlja egy ott dolgozó kollégáját. Szerintem ilyen suskusokkal bemenni, és akkor még ráadásul válogat is a szülésznők között... Biztos, hogy orvost váltanék. És ezen különösebben meg sem sértődhet, szerintem. Gondolom, az eddigi terhesgondozásokért jattoltál neki szépen, nem tett neked semmiféle szívességet, hogy el lennél neki kötelezve.
Amúgy én a saját bőrömön tapasztaltam, mennyi hátránya tud lenni, ha a saját dokid nem dolgozik a te kórházadban. Illetve éppenséggel mennyi előnye annak, ha igen.
A szülésznőt választottam :)
2 óra alatt megszületett a kislányom, a dokinak nem is lett volna velem munkája :)
Nem bántam meg, háborítatlan, félhomályban való szülésem volt, nem orvos vezényelte...
Még a babám fejét is fogtattam amikor kibújt <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!