Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a nőgyógyászod azt mondja,...

Ha a nőgyógyászod azt mondja, hogy nem szül a te általad kiválasztott szülésznővel?

Figyelt kérdés

Nem a nőgyógyászomat kértem meg, hogy ajánljon szülésznőt, hanem én választottam (utánajárás, infó gyűjtés stb...) után egy igen tapasztalt, szimpatikus szülésznőt. Rossz véleménnyel eddig nem volt senki róla....A nőgyógyászomról sem, ezt hozzá kell tennem.

Most, hogy közeleg a z idő, beszélgettünk és rákérdezett a szülésznőre, amikor megmondtam a nevét azt mondta, hogy vele nem dolgozik...

Sakk-matt....

Elvileg sima szülésre készülünk, probléma nem volt eddig sem, nem első baba...

Kit válasszak? Mit tegyek? Gondolom vannak kedves szülésznők a dokiknak is, sőt ajánlják is egymást, hogy mindenkinek jó legyen...már értitek....

A szülésznővel már le van beszélve minden...nagyon kellemetlen lenne visszamondani és azt választani akit a dr. ajánlott...

Ti mit tennétek?

2016. jan. 17. 23:30
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
64%

Én nem hagynám az orvosomat.Első babával hajnal 3kor mentem be a kórházba,5 körül ért be az orvosom,végül 9kor császároztak.Abban a 4 órában többet volt bent velem,mint nem,pedig levezetett közben egy szülést.Második babámnál pont ügyeletes volt,meg 1 óra alatt megszültem,de ott volt velem.

A te helyzetedben viszont a szülésznőt választanám,mert az orvosod valószínűleg nem tud majd bemenni hozzád.Keress orvost abban a kórházban ahol szülni fogsz

2016. jan. 18. 15:22
 22/40 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
Ez fontos infó. Így én is a szülésznőt választanám. És őt kérném meg, ajánljon egy orvost, akiről jó a véleménye.
2016. jan. 18. 15:26
 23/40 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem vezethet le adott kórházban szülést, akkor mint orvos nem is lehet melletted, csak mint nagykorú kísérő, ergo semmit nem csinálhat, viszont apuka már nem mehet be veled, ha apás szülést terveztetek, hiszen a legtöbb helyen csak egy kísérő engedélyezett.
2016. jan. 18. 16:04
 24/40 A kérdező kommentje:

Azt mondta, hogy "fű alatt" el tudná intézni...

Azt mondaná, hogy volt kolléga, barátnő stb vagyok....

Nekem ez nem volt túl meggyőző....

Amúgy ebbe a kórházba 2 kisérő lehet :)

2016. jan. 18. 16:06
 25/40 anonim ***** válasza:

Nekem a fű alatt,nem elég meggyőző.

De pontozzatok le megint nyugodtan :)

2016. jan. 18. 18:35
 26/40 anonim ***** válasza:
70%
Fű alatt.... Magyarán nulla felelősség vallalassal. Képzeld el azt a szituációt, hogy valami komplikacio van és császár kell. A doki nem műthet meg. De konkrétan hozzád sem érhet, mivel ott sem lehet. Ha neked még mindig kérdés, hogy mit csinálj, akkor a felelősség tudatod nulla...
2016. jan. 18. 18:55
 27/40 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! :)

A felelősségtudatom a helyén van, viszont te nem nagyon tudsz az infóval mit kezdeni...

Nyilván nem úgy jön be "fű alatt" mint egy látogató :O

hanem az orvosigazgatóval előzetesen lebeszélve, azt mondja, hogy volt kolléganője vagy a barátnője vagyok...így fű alatt ;)

Azért az gondolom, hogy mindenkinek nyilvánvaló, ha csak úgy bejönne, mint egy hozzátartozó akkor nem nyúlhatna hozzám és annak ugyan mi értelme lenne?????????????????

...és mivel te ezt úgy értelmezted ahogy akartad, ezért nekem a felelősségtudatom nulla...

Ha így állna a helyzet akkor kérdést sem tettem volna fel, de mivel ez egy nem egy face to face beszélgetés néha kissé döcögős, ezért ha nem értünk valamit, vagy nem tiszta, akkor kérdezünk....mint ahogy többen is tették....

2016. jan. 18. 20:06
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

"Az államiban nem vállal ügyeletet, ezért a főnöke nem engedte a további szüléslevezetéseket.... "

Nézd, ha ezek után te továbbra is ragaszkodsz hozzá, hát hajrá.

Igaz, nem bízol benne, mert mi van, ha épp valaki a magankorhazban szülne, igaz, nem mehet be a kórházba hivatalosan, hogy levezesse a szulesedet, de nem gond.

2016. jan. 18. 20:14
 29/40 A kérdező kommentje:

Hol írtam, hogy ragaszkodom hozzá????

A kérdésem az volt, hogy ti mit tennétek egy ilyen helyzetben?

Gondolom nem csak én vagyok akit egy ilyen "beszólás" hideg zuhanyként ér...

...de hagyjuk...

Jó éjt! ; :)

2016. jan. 18. 20:22
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is választottam volna ezt az orvost. Mindenképp olyan orvost fogadtam volna fel, aki abban a kórházban is dolgozik, ahol szülni fogok előreláthatóan. A te esetedben a szülésznőt választanám.
2016. jan. 18. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!