Mit gondoltok a második szülésről?
Szerintem is gyorsabb lesz a második, arra számíts inkább.
Nekem az első kb 2 óra volt, a második 50p pontosan. Nem nagyon tudtam követni, meg hogy már a kitolás jön, mert iszonyatos hányingerem volt végig (abban a 30perces vajúdásban)és a szülésznő a hányóstálat dobta félre hogy visszafogja a babát, ameddig az orvosom visszaér a nem tudom honnan. Minden rendben ment amúgy, sokkal gyorsabban helyre is jöttem. 5. napon már a városban sétáltam a dolgaim után.
Első szülés:este 9kor elfolyt a magzatvíz,hajnal 1-től 5 perces fájások,3kor zárt méhszáj,5kor eltűnt méhszáj,9kor császár téraránytalanság miatt.
Második szülés:délután 5től rendszertelen,gyenge fájások,éjszaka 5-10 perces fájások,hajnalban elmúltak,reggel 8tól ismét 5-10 perces fájások,12kor méhszáj 3-4cm,fél 4kor méhszáj 4-5cm, burokrepesztés,16:20-kor baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!