Mikor szülök meg végre? Mit tennétek a helyembe?
Figyelt kérdés
Január 19-re vagyok kiírva,13-án voltam nőgyógyásznál,aki csinált ctg-t,uh-t,és megvizsgál kézzel,ami kicsit fájt... Na erre este,mikor a párom haza jött a munkából pont,akkor kezdem el érezni,hogy valami nagyobb mennyiségű folyik odalent... elmentem wc-re vizes állagú volt,mutattam a páromnak,ő azonnal mentőt hívott :) jó ráértünk volna bemenni,de ő ragaszkodott a mentőhöz...bevittek,megvizsgáltak kézzel (iszonyatosan fájt a vizsgálat,szóltam is) aztán ctg... ami mutatott fájást..de mondtam,hogy ez nekem nem fáj,annyira... ilyen otthon is szokott lenni... jó haza engedtek...egy ujjnyi méhszáj,és megrövidült nyakcsatorna,és nem magzatvíz,hanem hüvelyi folyás... a vizsgálat szerint...mert a burok nem repedt meg... Haza jöttünk,éjjel 1.30-3.00-ig fájdalmaim voltak,nem rendszeres... kimentem wc-re véres volt a pisim... vissza aludtam,reggel 6 körül keltünk a párommal,pont mentünk volna el... erre mentem wc-re megint véres volt a pisim,a wc papíron alvadt vér darab... na újra kórház,ugyanazok a vizsgálatok ctg,tapintásos vizsgálat... annyi,hogy most erősebbek voltak a fájásaim amit a ctg mutatott is,de a szülész szerint ez még mindig nem az... és a vérzés a vizsgálat miatt. volt.. Haza engedtek... Azóta rendszertelen fájásaim vannak... gyengébbek,de azért fáj...a vérzés elmúlt szép lassan... egyre halványabb nyúlós folyásként talán a nyákdugó távozott... Azóta is betétet kell használnom,mert bő vizes folyásom van ( szerintem felül repedt meg a burok) és rendszertelen fájásaim vannak... Kb itthon tudok feküdni csak... Szerintetek mi lesz ebből? Jogosan küldtek haza? Most "üt ki" az,hogy nincs fogadott orvosom? MIt tennétek a helyembe? Várnátok?2016. jan. 15. 08:45
11/14 anonim válasza:
Azóta mi újság Kérdező, hogy vagy?
Erősödtek a fájások?
12/14 anonim válasza:
"Annyira nem kotorászhatnak fel, hogy így fájjon, de ez egyfajta "orvosi műfogás", úgy megpiszkálnak, hogy egy-két napon belül tuti beindul a szülés."
Nem direkt csinálja úgy a vizsgáló, hogy fájjon! Hanem egyszerűen muszáj felnyúlni a méhszájig és megnézni, hogy nyitva van-e vagy sem. És bizony mikor még hátul van a méhszáj, az igen is fájdalmas lehet, hiába próbál óvatos lenni az orvos.
13/14 Kávétejszín válasza:
Kérdező, írj privátba! :)
Én 18-ra vagyok kiírva, jóslófájások nálam is vannak már, emellett a vérzés kivételével sok hasonló is van a terhességünk végében, úgy látom.
14/14 A kérdező kommentje:
Megszületett 16-án 04:15kor ma jöhettünk haza,a fájások szülési fájások voltak :) 2 ujjnyira nyitva voltam mikor este be mentünk a kórházba! :) Nagyon nehéz szülés volt,de túl vagyunk rajta!
2016. jan. 20. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!