Debrecen Kenézy kórházba keresnék jó dokit! Kit javasoltak és mennyi a tarifája? Júniusban szülök, még az elején vagyok! Szeretnék egy tapasztalt megbízható jó orvost.
Nem sok tapasztalatot fogunk kapni úgy láttom
Nekem szőllősi Ferencet
Kálmenchelyi vagy nem tudom pontosan a nevét
Tarcali Dezsőt
Neked?
kihez jársz?
Szia utolsó! Én is jan. végén fogok szülni a Kenézyben. Nekem sincs orvosom, az elsővel sem volt, de minden ok volt, sőt mivel végül a vajúdás végén császár lett belőle, talán még problémásabb eset is voltam.
Bocs az offért! De amúgy egy ottani dokiról sem hallottam rosszat.
3 vagyok
Én is végére vagyok kiírva.
És hogy vagy kedves utolsó? :)
Azt elfelejtettem írni, hogy igen, egy problémamentes terhességnél nem gondolom, hogy szükség lenne dokira, jó kezekben van az ember szerintem is, és még egy baba sem maradt bent :) Szép babavárást mindenkinek! :)
4. Köszi. Egészen jól vagyok, csak a 2 évesem mellett kicsit fárasztóbb a terhesség. De már nem sok van hátra. :)
Kellemes ünnepeket nektek!
Az 1.válaszoló vagyok. Hát, nem tudom, akkor csak én fogtam ki? Párszor olyan bunkók voltak velem... ezért is gondolkozom fogadott orvoson. Viszont akit kinéztem magamnak (és voltam már párszor a magánrendelésén is), az akkor, amikor hívtam, mert baj volt, kinyomta a telefont...
Úgyhogy engem érdekelnének a vélemények, kihez érdemes menni. Ki az, aki szakmailag is jó, és a modora is normális, ja, és el lehet érni baj esetén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!