Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudnátok ajánlani Debrecenben...

Tudnátok ajánlani Debrecenben a Klinikán rendes, megbízható szülésznőt? Mennyi a tarifájuk, illetve mikor kell megfogadni?

Figyelt kérdés
Fogadott orvosom van, nem gondoltam arra eddig, hogy szülésznőt is kell fogadni. Most mindenkitől azt hallom, hogy érdemes, mert nem biztos, hogy e nélkül odafigyelnek rád. Igy most elbizonytalanodtam. (35 hetes terhes vagyok)
2014. aug. 8. 15:02
 1/9 anonim válasza:

Tóthné Pénzes Ica

Molnárné Kiss Timi

Mindkettőjüket személyesen ismerem, nagyon aranyosak és nem kérnek sokat.

2014. aug. 8. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Deàknè jàró èva. Osztalyvezeto szuleszno. Nala szultem. 9honapja. Nagyon kedves. Mindenben segitett. 30 ezret adtunk neki szules utan par oraval. Nekem nem is volt fogadott orvosom.
2014. aug. 8. 16:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Vass Melinda. Doki nélkül szültem, nagyon odatette magát. Mi 25.000-et adtunk neki.
2014. aug. 8. 17:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Erdelics Erika. Egy tündér, nagyon lelkiismeretes, kedves, mindig elérhető, megbízható. Mi 30-at adtunk neki.
2014. aug. 8. 18:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
2014. aug. 9. 11:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Vass Melinda es Erdelics Erika
2014. aug. 9. 17:14
 7/9 anonim ***** válasza:
SZia, szerintem kérdezd meg az orvosodat hogy kit ajánl. Meg fogja mondani hogy kivel dolgozik a legszívesebben :) (Nem utolsó szempont hogy összehangolt legyen kettejük között a "munka" :)
2014. aug. 14. 13:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Az en doki Vass Melindat ajanlotta.O pedig maga helyett Erdelics Erikat,mert pont szabin volt 2hetig.Erikaval szultem,kedves,aranyos,segitokesz.
2014. aug. 17. 11:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2014. aug. 17. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!