Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Salgótarjánban megbízható,...

Salgótarjánban megbízható, normális, munkáját jó végző nőgyógyászt tudnátok javasolni? Vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
(Most hagytam abba a fogamzásgátló szedését, és pár hónap múlva kezdenénk bele a párommal a baba projectbe.)
2015. aug. 4. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Márkus Lászlót ajánlom neked. Hozzá jártam privátba, abszolút elégedett voltam vele. Korrekt, kedves volt a terhesgondozás alatt és a szülésnél is.
2015. aug. 4. 15:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Nővérem Márkus doktorúrnál szült. Teljesen meg volt elégedve vele. Korrekt doki.Én Nadimhoz járok magánrendelésre, és Gyöngyösön fogok szülni. Ő ott főorvos. Van itt is magánrendelése tarjánban. Nadim megbízható, bármikor elérhető. A kórház miatt is döntöttem így. Most adták át az új szárnyat. Bababarát szülészeti osztály ;)
2015. aug. 4. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia. Én is épp ezt akartam kiírni:D én Horváthoz jártam , de már nem vezet szülést. Szóval ott tartok, ahol a part szakad kb.. Pasztuhovot ajánlották, de igazából nem ismerem. Mi most vagyunk a 7.héten.
2015. aug. 6. 19:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Nekem is Pasztuhovot ajánlották, neki abban az épületben van magánrendelése ahol Horváthnak. Meg pesten is tart magánrendelést.

Egyszer voltam nála rákszűrésen az sztk-ban, akkor normális, kedves doki volt. De többet nem tudok róla.

2015. aug. 7. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!