Bajcsyba szülők, ki volt az orvostok?
Területileg nem oda tartozom , de ott szeretnék szülni, mert jókat olvastam róla, viszont nagyon sok az orvos én pedig nem ismerem őket.
Tudnátok tapasztalatot írni?
Szia. A Bajcsys orvosok többnyire jók, bár nekem sikerült melléfogni a választással. Pedig az interneten írt vélemények alapján választottam, agyondícsért, körülrajongott szülész-nőgyógyászt. Már az első szülésemmel kapcsolatban is éreztem, hogy nem volt teljesen korrekt. A második terhességem pedig tragédiával végződött, na akkor a választott orvosom volt, aki elsőként elhagyta a "süllyedő hajót". Ha gondolod, privátban megírom ki volt ő.
Amúgy - előttem említette valaki - Varga-Horgosi doktornő tényleg nagyon népszerű, én csak látásból ismerem (viziten találkoztam vele), ha elölről kezdhetném az egészet, szerintem én is rá voksolnék.
Orvos, természetesen :-)
dr. Varga-Horgosi Ágnes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!