Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bajcsyba szülők, ki volt az...

Bajcsyba szülők, ki volt az orvostok?

Figyelt kérdés

Területileg nem oda tartozom , de ott szeretnék szülni, mert jókat olvastam róla, viszont nagyon sok az orvos én pedig nem ismerem őket.

Tudnátok tapasztalatot írni?

2015. nov. 10. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Dr Boros Edina, és tényleg nagyon jó a szülészet
2015. nov. 10. 15:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jó tapasztalatim voltak nekem is a szülészetről, szerettem ott lenni. Dr. Varga-Horgosi Ágnesnél szültem, de akárkivel beszéltem, mindenki elégedett volt a maga orvosával, még az is, aki ügyeletesnél szült. Szerintem onnan nagyjából bárkit választhatsz, akikhez én kerültem bármi okból a terhességem során (hétvégi ügyelet, váratlan folyás stb.), mindenki nagyon kedves, megértő, profi volt.
2015. nov. 10. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia. A Bajcsys orvosok többnyire jók, bár nekem sikerült melléfogni a választással. Pedig az interneten írt vélemények alapján választottam, agyondícsért, körülrajongott szülész-nőgyógyászt. Már az első szülésemmel kapcsolatban is éreztem, hogy nem volt teljesen korrekt. A második terhességem pedig tragédiával végződött, na akkor a választott orvosom volt, aki elsőként elhagyta a "süllyedő hajót". Ha gondolod, privátban megírom ki volt ő.

Amúgy - előttem említette valaki - Varga-Horgosi doktornő tényleg nagyon népszerű, én csak látásból ismerem (viziten találkoztam vele), ha elölről kezdhetném az egészet, szerintem én is rá voksolnék.

2015. nov. 12. 10:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Varga-Horgosi Ágnes orvos vagy szülésznő? Mert kizárólag orovos vezetheti a szülést magas rizikófaktorú besorolás miatt.
2015. nov. 24. 11:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Orvos, természetesen :-)

dr. Varga-Horgosi Ágnes.

2015. nov. 25. 07:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2015. nov. 25. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!