Lassan szülök, de nem tudok légzésfigyelőt venni. Mi lesz így velünk?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon kevés pénzből élek, meg használtan se tudom megvenni. Ismerősök körében nincs. Most mi lesz?
38km
2015. nov. 19. 19:18
1/39 anonim válasza:
szerintem az lesz, hogy légzésfigyelő nélkül fog felnőni a gyereked...
2/39 A kérdező kommentje:
De azt olvastam nagy felelőtlenség
2015. nov. 19. 19:23
3/39 anonim válasza:
Nézd, ezen teherbeesés előtt kellett volna gondolkozni. Azért sok egyébre is kell pénz egy baba mellett (ha pl. nincs tej, akkor csak a tápszer 10-12e Ft havonta, esetleges gyógyszerekről nem is beszélve). Ruhák, egyebek.
4/39 anonim válasza:
Erről itt mindig vita szokott lenni kell vagy nem. Ebbe most nem mennék bele, nekünk volt, van, aki meg feleslegesnek tartja, pedig simán megtehetné. Az jutott eszembe, hogy bérelni esetleg nem tudsz? Az havonta kisebb kiadást jelentene, mint egy összegben a vételár.
5/39 anonim válasza:
Nem mindenki használ légzésfigyelőt.Régen se volt mégis felnőttek a babák.Nekünk mondjuk volt,de nagyon sokszor beriasztott amikor nem is kellett volna ezért volt hogy ki is kapcsoltam. Mi amúgy béreltük. 2000 ft volt havonta.
6/39 anonim válasza:
"Régen se volt mégis felnőttek a babák."
Már aki. Kicsi az esélye, viszont aki érintett, azt nem fogja vigasztalni, hogy az ő gyereke volt az ezerből az egy, de nyugtassa a tudat, hogy a többi 999 gyerek él és virul.
7/39 anonim válasza:
Beszélj a védőnővel. Biztosan tud tanácsot adni, hogy hol tudsz szerezni egyet.
Amúgy általában a gyógyszertárakban lehet bérelni egyet, mérleget is. Érdemes lenne szétnézned.
8/39 anonim válasza:
Szia! Hasznos dolog a légzésfigyelő, de azért az nem igaz, hogy felelőtlen, akinek nincs. Ha telne rá, de úgy nem használ valaki, az szerintem felelőtlenség. De annyira nem létszükséglet, mint a fűtött lakás, az étel vagy a gyerekre szánt elegendő idő.
9/39 A kérdező kommentje:
Kérdeztem de nincs most olyan amit bérelhetnék mert ki van adva az összes
2015. nov. 19. 19:44
10/39 anonim válasza:
Hiába van a légzésfigyelő megmondják az orvosok is lehet egyszer beriaszt mert nem vesz levegőt a baba és akkor sikerül is megmenteni. De egy egészséges baba nem fog elfelejteni levegőt venni. Ők úgy születnek hogy valami nincs rendben tehát hiába a légzésfigyelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!