Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van rá esély h lassan itt a...

Van rá esély h lassan itt a szülés ideje?

Figyelt kérdés
Két napja egész nap keményedik a hasam ha felállok a kanapérol már kö kemény lesz és hascsikarásom is van de nem tudok wc ni egyszer tudtam de inkább mintha levegövel lennék teli.2100 az értékem és 38 hetes 5 napos vagyok. A derekam is fáj meg a hasam is lent van már de fájásaim nem nagyon vannak. mi a véleményetek lehet megindult végre a folyamat. Tudom ne legyek türelmetlen de már 3 kilos volt a b abám 36 hetesen és már szeretném látni van valami tippetek h h indithatnánk be a szex kilove mert a párom fél h neh gond legyen ugyh nem eröltetem.
2015. márc. 10. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
sok séta, lépcsőzés, és csípős fűszeres étel! Nekem a lépcsőzés jött be :) Kitartás és könnyű szülést!!!
2015. márc. 10. 13:11
 2/4 anonim ***** válasza:
szex,fűszeres kaja,lépcsőzés,séta,munka-dolgozás otthon,pocak simogatása,vizfürdő
2015. márc. 10. 13:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet, hiszen mindjárt betöltöd a 40. hetet. Viccet félre téve, lehet, hogy ma szülsz, lehet, hogy holnap, de az is lehet, hogy csak a 41. héten. :)
2015. márc. 10. 13:41
 4/4 Viktoria1978 ***** válasza:
szia! Nekem 2 napos kemenyedessel, gyenge fajasokkal Indult. Teljesen zart voltam, mentünk a dokihoz, finoman megvizsgalt, nem is ereztem, akkortol kezdtem el barnazni, de semmim se fajt. Delutanra 5 perces fajasok lettek, de elmult. Aztan masnap delutan Ismet fajasok, de gyengek 10 percesek, aztan ejszaka elökerültek az erösebb fajasok. Reggel 9 fele mentünk be a korhazba 5 erces fajasokkal 13 ora fele megszületett a kisfiam. Azon az ejszakan 5 ujjnyit tagultam es szinte nem is fajt. En is türelmetlen voltam, de nyugi, probalj meg aludni, tudom nehez, de kesöbb mikor mar tudnal, akkor nem fog hagyni a babocad. Könnyü szülest.
2015. márc. 10. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!