Mennyi esély van rá, ha a terhesség alatt vannak jóslófájások, hogy magzatvízelfolyással indul a szülés?
A magzatvíz elfolyás a könnyebb út?
Fúúú hát nekem az folyt el. Nem tágultam. Emelt adag oxi. Gondolhatod. A doki azt mondta, h ha a magzatvíz folyik el előbb, az szívás, m X időn belül ki kell jönnie a babának, nehogy fertőzést kapjon.
Bocsi 1., lehet nem jól fogalmaztam, épp ezt szeretném elkerülni! :)
Köszi a válaszokat!
1-es vagyok. Jaaaa :D
Én a másodikkal vagyok 37 hetes és énis azon imádkozom, h ne így kezdődjön :)
Reméljük összejön nekünk! :)
Első fiammal nagyon sokat jóslóztam,mégis a 41 héten született,fájásokkal indult.
Második fiammal egyáltalán nem voltak jóslóim,mégis 39+2 naposan magzatvízszivárgással indult a szülés.
16hkm
Szia, nekem voltak jósló fájásaim, és magzatvízelfolyással indult a szülésem a 38. héten. Viszont, hogy biztatót is mondjak, délután kettőkor folyt el a magzatvíz, fél 6-kor jött az első fájásom, 9-re kitágultam teljesen. Sajnos a vége császár lett, de 11:02-re meglett a babám, és ez a lényeg :-)
Könnyű gyors szülést kívánok, és jó babázást :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!