Lassan szülök, de nem tudok légzésfigyelőt venni. Mi lesz így velünk?
Sajnos nagyon kevés pénzből élek, meg használtan se tudom megvenni. Ismerősök körében nincs. Most mi lesz?
38km
mi megtehetttük volna,hogy veszünk,de csak béreltünk.
1 hónap után a férjem visszavitte, mert engem csak stresszelt. már szinte aludni se aludtam mellette. csak azt figyeltem.
most múlt 2 éves a fiam :)
mindenesetre, kompllikáció mentes szülést kívánok
és a magzatnak oxigéndús születési állapotot
Én az első fiunknál akkor vettem ki az ágyból, amikor már kb. 1 éves volt. Nagyon megnyugtatott itthon, hogy minden este bekapcsoltam - csak az a baj, hogy szinte minden hétvégén vagy a nyaralóban, vagy a nagyiknál aludtunk, ahova nem vittem magammal és ez tök sokáig eszembe sem jutott, ott valahogy nem aggódtam a légzésfigyelésen, csak itthon.
A második fiunknak kereken egy hétig volt az ágyában, mert addigra untam meg, hogy a nagyobb állandóan minden reggel azzal nyitott, hogy kiszerelte és húúúzta a vezetéket, ameddig bírta és ameddig össze nem vesztünk. Feladtam, a kicsinél nem használjuk 3 hónapja.
Ha nagyon aggódsz ezen, beszélj a védőnőddel, hátha tud valakit, aki szivesen kölcsönadja.
Csak nekem furcsa a kérdésben, hogy ha jól értem, kb 35e Ft-ból kell megélnie a kérdezőnek a leendő gyerekkel és ebből kizárólag a légzésfigyelő van kiemelve?
Pelenka, esetleg tápszer, ruhák, stb miből lesznek? A légzésfigyelő a jéghegy csúcsa itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!