Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lassan szülök, de nem tudok...

Lassan szülök, de nem tudok légzésfigyelőt venni. Mi lesz így velünk?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon kevés pénzből élek, meg használtan se tudom megvenni. Ismerősök körében nincs. Most mi lesz?

38km

2015. nov. 19. 19:18
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
20%
Na le is lettem pontozva látom. Gratulálok a kedves anyukának,anyukáknak. De ezt nem én találtam hanem a háziorvosunk mondta.
2015. nov. 19. 19:51
 12/39 anonim ***** válasza:
55%

Utolsó nincs igazad! Igen is hasznos. Sok mindentől fulladhat a gyerek, nem csak attól, ha "elfelejt levegőt venni". Hallottam, hogy volt olyan kicsi aki a takarót húzta a fejére, és megfulladt, vagy pl büfizik egy nagyobbat és a matracvédő miatt a visszajött anyatej megáll az orránál-szájánál és abban fullad meg. Szóval nagyon sok minden lehet!

Másik haszna, hogy ha van kézi, hordozható eszköz akkor ki lehet menni a lakásból, mondjuk a kapuhoz, ha jön valaki, mert hallani, ha felsír a kicsi.

2015. nov. 19. 19:51
 13/39 anonim ***** válasza:
28%
Én akkor nagy felelőtlen vagyok, nem volt légzésfigyelőnk, van két gyerekem, a kicsi egy éves koráig aludt velem egy ágyba.
2015. nov. 19. 19:59
 14/39 anonim ***** válasza:
53%
Biztosan vigasztalják ezek a rémtörténetek szegény kérdezőt,aki nem tudja megvenni...Nem kötözködni akarok komolyan,de hogy egy 15-20 ezer nincs egy használtra,akkor mégis mire vállaltatok gyereket?Mert ahogy írta valaki ha tápszeres lesz,az havi 10-15 ezer,és az sem biztos,hogy az első fajta jó lesz neki.És a többi kiadásról ne is beszéljünk.
2015. nov. 19. 20:00
 15/39 A kérdező kommentje:
Elhagyott az apuka, nekem meg nincs keresetem. Gondolkodom hogy örökbeadom, de nemtudom mi lesz még. Nem így terveztem. Minden rendben volt amig tudtam szexelni de amióta veszélyeztetett vagyok nem mertem és elhagyott. A bank meg nem fog rámszakadni.
2015. nov. 19. 20:04
 16/39 anonim ***** válasza:
74%

Ne haragudj, de ha azért hagyott el, mert nem dughat meg, akkor eleve nem volt minden rendben.

Nem a légzésfigyelő miatt aggódnék, hanem hogy miként tartod majd el a babát.

2015. nov. 19. 20:15
 17/39 anonim ***** válasza:
47%
A légzésfigyelő semmit se ér, ha baj esetén nem tudod a babát újraéleszteni. Nekünk sincs. Nekem se volt csecsemő koromban. Szerintem a többségnek nincs, mert a többség sajnos örül, ha nullára ki tud jönni hónap végére, nemhogy ilyen drága cuccokat vásároljon.
2015. nov. 19. 20:17
 18/39 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező, nagyon sajnálom a helyzetedet, remélem azért "apuci" legalább anyagilag támogatni fogja a gyerekét. Ha nem, ne hagyd annyiban!

Ha légzésfigyelőt szeretnél, beszélj a védőnővel, kérj tőle segítséget, lehet, hogy tud olyan családot, aki ingyen is odaadja, vagy kölcsönadja, vagy valami más megoldást tudni fog.

Ha nem, akkor keress a Facebookon babás-mamás csoportot, és próbálj meg ott kérni. Lehet, hogy elsőre ez nem túl szimpatikus megoldás, de ha szükség van rá, nem szégyen kérni. Hátha valaki tud adni.

Ja, és mindenképpen vedd fel a kapcsolatot a Vöröskereszttel és a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal, ők sok minden másban is fognak tudni segíteni.

2015. nov. 19. 20:24
 19/39 A kérdező kommentje:
Kénytelen lesz, mert a nevén lesz a pici. A védőnőm tudja mi a helyzet de nem ajánlotta fel hogy segít, ő inkább az örökbeadást támogatja. Nagyon keményen el kell gondolkodnom mert hétfőn szülök. Köszönöm a tanácsokat.
2015. nov. 19. 20:29
 20/39 anonim ***** válasza:
48%
Semmi baj nem lesz attól h nincs légzésfigyelő. Nékünk meg sem fordult a fejünkben h vegyünk. A fontos az hogy a pici babát ne hagyd egyedül, csak amikor feltétlenül elkerülhetetlen.
2015. nov. 19. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!