Még a terhesség elején vagyok ( 14 hetes vagyok) de nagyon félek a szüléstől! Meg olyan lassan telnek a napok is. Valaki hasonlóan?
Figyelt kérdés
2014. nov. 14. 13:31
1/4 anonim válasza:
Mindenki így érez, nem vagy egyedül!
A pozitív hozzáállás és az, hogy nem hallgatod mások feltupírozott, rémísztő hallowen-sztoriját a szülésről, sokat segít!
Videót se néz és ezen az oldalon se olvasgass történeteket! A tiéd úgyis más lesz!
2/4 A kérdező kommentje:
engem csak annyival ijesztettek el hogy szülés közben vágnak repedek stb, hogy nagyon hosszú idő a teljes gyógyulás
2014. nov. 14. 13:54
3/4 anonim válasza:
Az a 9 hónap épp elég lesz rá, hogy felkészülj a szülésre testben és lélekben egyaránt, hidd el! Annyira fogod már várni a végén, hogy láthasd és a kezedben tarthasd, hogy nem érdekel majd mennyire fog fájni. Én 20 és 25 évesen szültem, mindkétszer fájdalomcsillapítás nélkül és mindkettő életem egyik legszebb élménye volt. Ez nem egy céltalan fájdalom, mint pl egy fogfájás, hanem hozzásegít valami csodálatoshoz, ezért másként is fogod megélni. A gátmetszést is egy fájás alatt ejtik meg és a világon semmit nem lehet belőle érezni. Próbáld egy kicsit átállítani az agyad, keresd a pozitívumokat, mert a dolgok sokszor a várakozásainknak megfelelően történnek, vagy legalábbis a várakozásunknak megfelelő momentumokat vesszük észre a helyzetből. Fogd fel úgy, mint egy erőpróbát, megcsinálod és több leszel tőle!
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi biztatásokat. sokat segitenek!!!
2014. nov. 14. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!