Szülés közben szétrepedt a kisajkam. Meddig lehet összevarrni a kisajkamat, ha szülés közben totálisan ketté repedt a kisajkam? Most úgy néz ki, mintha két részből állna.7 hete szültem, csak most mertem megnézni.
Figyelt kérdés
2015. dec. 15. 11:38
11/15 anonim válasza:
Szia! Ugyan ez történt velem is. Ugyanígy szakadt nálam is, gátmetszésem nem volt. Nekem a nőgyógyászom azt mondta, hogy csak plasztikáztatni lehet.
12/15 anonim válasza:
Én 22 hónapja szültem, 3 hónap múlva tudom megcsináltatni.
13/15 A kérdező kommentje:
11-esnek: és nem zavar semmiben, hogy szét van szakadva? Voltál vele orvosnál?
12-esnek: miért csak most mész plasztikáztatni? Eddig nem javasolták vagy nem volt rá időd? Mit mondott a doki, nem időfüggő hogy mikor tezsed rendbe?
Ez csak szépséghiba vagy valami más negatívuma is?
2015. dec. 17. 09:02
14/15 anonim válasza:
A 11es és 12es válaszoló ugyanaz, és volt orvosnál,mivel írta,hogy az orvos azt mondta,hogy csak plasztikázni lehet.
15/15 anonim válasza:
Ugyanígy jártam sajnos.Ezek szerint 2 évet kell várni :/. Végül belevágtatok a műtétbe? Mennyibe került? Köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!