Ti hogyan fogadtatok el szules utani onmagatokat?
Elozo vagyok.
A striak halvanyodni fognak, es jarj el edzeni, egyel egeszsegesen hogy visszanyerd a regi formad.
Én ugyanígy voltam, 16 hónapos már a kisfiam, mostanra nagyjából kibékültem magammal, nagyjából visszafogytam, halványodtak a stírák, új frizurát csináltattam, stb.
Nekem ez volt egyébként az első lépés, elmentem a fodrászomhoz, és mondtam neki, hogy valami nagyon jót csináljon nekem, rábízom... :) Tényleg jól sikerült, és ez egy kicsit erőt adott, valahogy csinosabbnak éreztem magam.
Amikor beállt a napirendünk elkezdtem tornázni alvásidőben, nem mondom, hogy a korábbi állapotra állt vissza a testem, de sokat javult az alakom.
Valahogy így csináltam.
Még mindig van mit csinálni, de már ezerszer jobban érzem magam mint eleinte. Én is úgy voltam, hogy csúnyának, igénytelennek éreztem magam, én nem csak ilyen intim pillanatokban, hanem még az utcára menni sem szerettem (de ugye muszáj volt, minden nap séta..), azt gondoltam mindenki azt nézi, hogy hány hurka maradt a hasamon... :/
Ez eleg gyakori szerintem.
En alapvetoen vekony vagyok, de az elso terhesseg alatt sikerult sokat hizni, 13 kilo maradt rajtam szules utan, a hasam meg olyan allagu volt eleinte, mint a kelt teszta. Sajnos en szoptatni sem tudtam rendesen, nehany hetig gyotortem magam, de azutan mar nem volt ertelme, ugyhogy elkezdtem dietazni es mozogni is. Otthon tornaztam, mivel a gyereket nem igazan tudtam kire bizni, de igy is jo volt.
Ha szoptatsz, akkor ugye a dieta nem megoldas, de arra azert figyelhetsz, hogy mit eszel es a mozgastol sem lesz baj.
A bornek is ido kell, hogy halvanyuljanak.
Nekem a hasam lett strias, de az engem nem erdekelt igazan, halvanyulnak ugyis, meg ugy voltam vele, hogyha korulotte a tobbi reszem nagjabol rendben van, akkor a stria legyen a legkisebb bajom.
Utana nem sokkal mi vallaltunk meg egy babat, akkor mar nem is hiztam sokat terhesen, szules utan nem is maradt rajtam semmi, de nyilvan igy is kellett ido, amig visszanyertem a formamat, mert a keves hizas ellenere a hasamon a bor ugyanugy megnyult es ilyenkor alapban tobb zsir rakodik le a hormonok miatt.
De azutan is elkezdtem az edzest, amint lehetett, igy a formamat es a feszessegemet szepen visszanyertem.
Nah nem a hasamon, az nem lett olyan, mint lanykoromban, de nem is vartam, mert akarhogy nezzuk kis idon belul ketszer nyult meg rajta a bor. De lapos a hasam, tehat nem maradtam pocakos, csak nem olyan feszes.
Szoval a lehetosegeidtol fuggoen azt mindenkepp javaslom, hogy kezdj el mozogni, figyelj oda a taplalkozasra, mert siman lehetsz ujra csinos, de ez spontan es egybol nem kovetkezik be. Ido is kell hozza es akarat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!