Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt akinek csak a szülés...

Volt akinek csak a szülés napján kezdett kinyílni a méhszája, megrövidülni a méhnyaka?

Figyelt kérdés
39 hetes vagyok. Múlt héten még 3000-res volt az értékem, ma már 3100. Nagyon reménykedtem benne, hogy ezen a hétvégén majd megérkezik a baba, de a doki azt mondta nem sok esélyt lát rá. Az NST-n már 90 feletti méhtevékenységet látni, a baba 3500 grammos. És tegnap kezdett el nyilallni a hüvelyem (gondolom akkor kezdtem kinyílni valamennyire). Első baba és mivel nem szeretnék a kórházban karácsonyozni nagyon izgulok, hogy ha lehet előtte meglegyen. Plusz a dokim nem is tud karácsonykor ott lenni. :(
2015. dec. 15. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
39 hetesen már bármikor beindulhat. Sajnos erre nem lehet adni, nekem 35 hetesen c2111 volt az értékem, semmit sem változott majdnem 5 hetig. De beindulni is váratlanul indult 39+4 hetesen. Még van idő karácsonyig! 39 hetesen 4-5 nap elég sok, simán beindulhat, akkor már haza is engednek titeket 24-ig. Mikorra vagy kiírva?
2015. dec. 15. 11:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a szülés napja előtt 1 nappal még teljesen zárt voltam, sőt még a lepény is csak I. fokú volt. Másnap hajnalban "pukk" és elfolyt a magzatvíz, délutánra meglett a gyerek.
2015. dec. 15. 11:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! Én is abban bízok, hogy ez még semmit nem jelent! :) Plusz jön egy kellemes melegfront a hétvégén. Egyébként 26-ra vagyok kiírva. :) Ezért is izgulok, hogy ne a napján jöjjön! :)
2015. dec. 15. 11:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja a lepényem ma már III. fokú volt. :)
2015. dec. 15. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Elfolyt a viz 39 hetesen 3 naposan, josloim se igazan voltak elotte, meg kemenyedes is alig a terhesseg alatt.

Bementunk a korhazba, nem volt meg fajasom, de megneztek es zart volt a mehszaj teljesen, 3000-es. Mondtak is, hogy meg van ido boven, majd beindulnak a fajasok, de valoszinuleg csak jo sokara. (Ejfelkor folyt el a viz 2 ora korul mondtak ezt.) hajnali 3-kor jott az elso fajas, majd a masik, 5 percesekkel inditottam. Egy jo ora mulva mar 3 percesek voltak. 6:47-kor mar kint volt a fiam, nagyon intenziv, de rovid vajudas volt es hiaba a nullarol indultam, kevesebb mint negy orat vajudtam.

A masodik babanal meg mar felidotol nyilt a mehszaj, 39 hetesen mar 3 ujjnyira volt, de par nap mulva az orvos meginditotta inkabb, mert magatol csak nem akart elkezdodni. De ilyen nyitott mehszajjal mar nem mert hazaengedni.

En ezek miatta tapasztalatok miatt nem josolnek semmit neked, hogy mikor szulsz.

2015. dec. 15. 11:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Tonik,vrapefruit facsart leve,ananasz,szex...ezektol beindulhat
2015. dec. 15. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!