Volt akinek csak a szülés napján kezdett kinyílni a méhszája, megrövidülni a méhnyaka?
Elfolyt a viz 39 hetesen 3 naposan, josloim se igazan voltak elotte, meg kemenyedes is alig a terhesseg alatt.
Bementunk a korhazba, nem volt meg fajasom, de megneztek es zart volt a mehszaj teljesen, 3000-es. Mondtak is, hogy meg van ido boven, majd beindulnak a fajasok, de valoszinuleg csak jo sokara. (Ejfelkor folyt el a viz 2 ora korul mondtak ezt.) hajnali 3-kor jott az elso fajas, majd a masik, 5 percesekkel inditottam. Egy jo ora mulva mar 3 percesek voltak. 6:47-kor mar kint volt a fiam, nagyon intenziv, de rovid vajudas volt es hiaba a nullarol indultam, kevesebb mint negy orat vajudtam.
A masodik babanal meg mar felidotol nyilt a mehszaj, 39 hetesen mar 3 ujjnyira volt, de par nap mulva az orvos meginditotta inkabb, mert magatol csak nem akart elkezdodni. De ilyen nyitott mehszajjal mar nem mert hazaengedni.
En ezek miatta tapasztalatok miatt nem josolnek semmit neked, hogy mikor szulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!