Szülés utáni első menstruáció másnak is volt ilyen jellegű?
Hat nekem nagyon sok volt elso menzeszkor, meg csak egyszer jott meg. Az 7 hetre volt.
Ettol szerintem tobb ido kell mire rendezodnek normalisan a hormonok, ha meg szoptatsz is, akkor foleg nem kell meglepodni rajta. En nem szoptatok, megis csak most jott vissza az etvagyam januar ota, 11 hete szultem, szerintem most rendezodhettek a hormonok vagy nem tudom..
Szia!
Nekem egyaltalan nem ilyen volt, hanem epp az ellenkezoje. Mindket szulesem utan az elso mensi nagyon eros gorcsokkel es verzessel jott meg es olyan is maradt az elso 2-3 napban. Szo szerint kinlodtam miatta. Pedig normal esetben nekem eleg gyenge a mensim es nincsenek is gorcseim.
En nem szoptattam akkor sajnos mar egyik babat sem es szules utan 2, ill 3 honappal jott meg.
Viszont most volt sajnos egy vetelesem, homerozok, plusz epp dokinal voltam peteereskor es o is megerositette, hogy ovulaciom van. Azota eltelt ket het, elvileg mensizek, de csak olyan maszatolas van, napi 2-3 alkalommal, amirol te is irsz. Ezt a legnagyobb joindulattal sem mondanam verzesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!