Szülés közben szétrepedt a kisajkam. Meddig lehet összevarrni a kisajkamat, ha szülés közben totálisan ketté repedt a kisajkam? Most úgy néz ki, mintha két részből állna.7 hete szültem, csak most mertem megnézni.
Figyelt kérdés
2015. dec. 15. 11:38
1/15 anonim válasza:
Nemértem, ha elszakadt, azt össze kellett volna varrni....
2/15 A kérdező kommentje:
Hát ezt én sem értem. A gátmetszés szépen össze lett varrva, de a kisajkam szétszakadt és nem csinált vele semmit a doki.
2015. dec. 15. 11:40
3/15 anonim válasza:
Es az h szakadt szet?Belevagtak amikor a gatmetszes tortent?
4/15 anonim válasza:
Ezzel a problémával mindenképp a nőgyógyászodhoz fordulj v. ahhoz akinél szültél. Itt mindenki mindent fog majd neked mondani, de az orvosra hallgass.
5/15 anonim válasza:
És a 6 hetes kontrollon sem mondott semmit a doki?
6/15 anonim válasza:
Szerintem sürgősen keress egy másik nőgyógyászt, és beszélj egy plasztikai sebésszel is. Ma már a kisajakfeltöltéstől kezdve a hüvelyszűkítésig mindent meg tudnak oldani. Szerintem a te esetedben is tudnak segíteni.
7/15 anonim válasza:
Plasztikai sebész lesz a megoldás. A külső nemiszerv esztétikai rendbetételéhez ők értenek a legjobban.
Ha a hüvelyen belül lenne szakadás, akkor inkább sebész-nőgyógyász a megoldás.
Bár én sem értem, hogyan tud a kisajak megrepedni? A csikló irányába, vagy merre? Nem tudsz egy sematikus rajzot letölteni a női nemiszervről és bekarikázni rajta, hogy melyik részről van szó? Mert nem szokott ilyen történni, így elképzelni sem tudom, hogy milyen irányban, mértékben lehet szakadás.
8/15 A kérdező kommentje:
Ennek semmi köze a gátmetszéshez. Az a végbél irányba van, az szépen begyógyult.Nekem a kisajak szakadt be, szó szerint ketté van válva. A kisajak függőleges "húsdarab" nekem vízszintesen szakadt szét ahogy nyomtam a babát. Nagyon gyors szülés volt, mindennel együtt másfél óra. Nem volt idő már semmire. Se borotválásra, se beöntésre. Mondta a doki, hog yne nyomjak, mert szakadok, de hát azt nehéz visszatartani. A gátmetszés is az utolsó pillantban történt. Mondta a doki, hogy a kisajkam beszakadt, de nem értem miért nem varrta össze. Vagy azt nem szokták? A hathetes kontrolon is azt mondták, hogy mindne rendben van. Ezek szerint a kisajak szakadás nem baj nekik, de engem zavar.
2015. dec. 15. 14:46
9/15 A kérdező kommentje:
Most már mindegy hogy egy hét múlva vagy fél év múlva fogom "orvosolni" a problémát? Csak mert a pici babától elég problémás nekem az orvoshoz járás? Vagy minnél hamarább annál jobb, vagy 7 hét után nem számít? Minden véleményt szivesen fogadok.
2015. dec. 15. 14:52
10/15 anonim válasza:
Nem tudom, laikus vagyok. De logikusan végiggondolva, ha már szét van szakadva, az már olyan. Egy hét vagy fél év múlva is ugyanolyan lesz, de a plasztikai sebész majd szépen rendbe teszi. Esetleg nem tudnál keresni egyet, és telefonon megkérdezni, hogy mikor lenne a legalkalmasabb a műtét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!