4. babát farosan megpróbálnád simán megszülni?
Figyelt kérdés
3-ból 2 szülés nehéz volt a nem elégséges tágulás miatt...2015. dec. 11. 14:40
11/12 anonim válasza:
Szia!
En eddig ketszer szultem, mindket szules konnyu volt, a csaszartol is tartok kicsit, mert ugye eddig meg nem volt. Ettol fuggetlenul nem hiszem, hogy vallalnam a faros szulest, mert a csaszar kisebb kockazattal jar szerintem.
Anyukamnak volt faros szulese, a 2. babat szulte igy. Nem volt gond belole, pedig 4100 g-os volt a batyam. Azt mondta, hogy a kitolasi szakasz volt hosszabb es nehezebb, viszont egyszerre kicsuszott a baba, amikor mar atjutott a feneke.
Viszont ez 42 eve volt, nem is kerult szoba, hogy emiatt csaszar lenne, nyilvan ma mar mas a helyzet.
12/12 anonim válasza:
Nem, én semmiképpen. Akárhányadik szülés, akkor sem. Igaz, én a császártól sosem féltem, nem mintha lett volna, de ha nekem azt mondanák, hogy császár lesz, amiatt egy percet sem aggódnék, valahogy nincs bennem ilyen irányú félelem. Viszont a babát nagyon félteném, ha farosan kellene megszülnöm hüvelyi úton, úgyhogy én mindenképp a császár mellett döntenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!