Teljesen magam alatt vagyok, hogy nem tudtam megszülni a fiamat, ti is érezzetek ilyet?
41 hetesen elfolyt a magzatvíz, meconiumos volt. 8 órát hagytak vajúdni majd úgy döntött az orvos hogy császár mert, bár 2-3 percenként jöttek a fájások de gyengék. Oxin voltam végig. Azt mondta hogy hagynának még vajúdni csak 41.hétben vagyok és zöld a magzatvíz.
Természetesen szerettem volna szülni, ahogy a lányomat de sajnos nem ment. Ti mennyi idő alatt tettétek túl magatokat rajta? Tudom hogy a baba érdekében csinálták.
körülbelül egy óráig zavart, azt is csak azért, hogy nem tudtam rögtön megszoptatni..
örülj neki hogy két baba közül legalább az egyiket természetes úton szülted, más évekig vár arra, hogy egyáltalán bármilyen úton szüljön, és sokan vannak akik elvesztik menet közben a babájukat, te meg ezen bánkódsz, nem érdemes.
Fogadd el, csak akkor fog menni. ülj le kicsit és gondold át, mit nyertél és mit vesztettél.
csak így fog menni, átgondolva, tiszta fejjel. Most még friss az élmény, de hidd el, hogy a sors akarta így.
örülj a babának, annak, hogy egészséges és te is az vagy! te megtettél mindent, nem rajtad múlott.
meg persze gondolj bele, hogy mi van,. ha hagynak tovább, esetleg meg is szülöd, de valami gond lenne...
később totál nem fog számítani. Nem ettől leszel jó anya. A babát sem csak úgy kikapták, tudta, hogy ki fog bújni... :)
Gratulálok a kicsihez, és jó egészséget kívánok!
1,5 évig emésztettem magam. Aztán rájöttem, hogy tiszta hülye vagyok, mert csak az számít, hogy egészségesek legyünk. Most már azt vallom, hogy tőlem aztán az orromon is kiszedhetik a babát, csak rendben legyünk.
Két lányom van. Mindkettőt megpróbáltam megszülni, de nem tágultam egyikkel sem.
Most itt van két okos, cuki lánykám, akiket imádok! Tökre nem számít, hol jöttek ki!!!
Ajánlom neked a csaszarosanyuka.hu weboldalt ès Berencsi-Eke Csilla Anyasebek c. könyvét. Ismerősöm, aki szintén nehezen dolgozta fel a császárt.
ÉS akkor mi van?! Semmi, neked ez jutott, emiatt nem kell leugrani az első hídról!
Egyébként irigyellek, hogy van időd ilyen hüyeségeken hisztizni, bár nekem lenne "ekkora" problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!